Σημαντική πρόοδο για τον εντοπισμό της γυναίκας που κρύβεται πίσω από την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας φαίνεται πως έχουν κάνει οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση. Οι αστυνομικές Αρχές διαθέτουν νέα ντοκουμέντα για την μαυροφορεμένη γυναίκα και τις κινήσεις της.

Από το κέντρο της Αθήνας και από τηλεφωνικό θάλαμο η μυστηριώδης γυναίκα έκανε το τηλεφώνημα και έκλεισε το ραντεβού με την εταιρεία ραδιοταξί, που την απομάκρυνε αμέσως μετά τη φρικιαστική πράξη της, από τον τόπο της επίθεσης με το βιτριόλι. Το τηλεφώνημα έγινε το βράδυ της Τρίτης και ήταν διάρκειας μόλις 30 δευτερολέπτων. Η 34χρονη Ιωάννα, άκουσε το ηχητικό ντοκουμέντο αλλά δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τη φωνή της γυναίκας.

Η συνομιλία της γυναίκας με την εταιρεία ραδιοταξί μπορεί να καταγράφηκε, αλλά η ύποπτη δεν χρησιμοποίησε ξανά την τηλεκάρτα, που έκλεισε το ραντεβού. Οι αρχές προσπαθούν από τους σειριακούς αριθμούς της τηλεκάρτας να εντοπίσουν το σημείο απ΄όπου την αγόρασε.

Γυναίκα ήταν η οδηγός του ταξί, που περίμενε την ύποπτη στην οδό Θησέως, αμέσως μετά την επίθεση στην Ιωάννα και την μετέφερε στο Παγκράτι και η περιγραφή που έδωσε γι΄αυτήν, ταιριάζει απόλυτα με την περιγραφή της Ιωάννας.

«Όπως κάθε μέρα που την επισκέπτονται οι αστυνομικοί η Ιώαννα ότι στοιχεία έχει και τα θυμάται τα λέει στους αστυνομικούς. Νομίζω ότι τελικώς θα οδηγηθούμε στην εξιχνίαση αυτής της φρικώδους υπόθεσης, νομίζω ότι γίνεται καλή δουλειά και θα έχουμε αποτελέσματα σύντομα» τόνισε ο κ. Αλεξανδρής, δικηγόρος 34χρονης.

Η 34χρονη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει αναγνωρίσει έως αυτή την ώρα κάποιο πρόσωπο. Πιστεύουμε, όμως, ότι όσο περνούν οι ημέρες και βελτιώνεται σιγά – σιγά η κατάσταση της θα μπορέσει να θυμηθεί κάτι παραπάνω και να μας δώσει στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό της δράστιδας.

«Η υπόθεση με το βιτριόλι στην αρχή φάνταζε πάρα πολύ εύκολη αλλά τελικά αποδείχτηκε πάρα πολύ δύσκολη. Οι συνάδελφοι από την Καλλιθέα και από την κρατική ασφάλεια είναι όμως πάρα πολύ κοντά» τόνισε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δράστις είχε στήσει ενέδρα στην Ιωάννα και την προηγούμενη μέρα όμως η 34χρονη είχε φτάσει νωρίτερα στην δουλειά της, αλλάζοντας τα σχέδια της γυναίκας που θέλησε να της καταστρέψει την ζωή.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης, Κάτια Νιάκαρη

Μοιράσου το άρθρο: