Φωτο αρχείου

Ένας άνδρας πυροβόλησε δύο ενήλικους στον χώρο στάθμευσης δημοτικού σχολείου στην πόλη Βανκούβερ της Ουάσινγκτον και καταδιώχθηκε από αστυνομικούς πριν ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό του και αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι. Η αστυνομία της Κομητείας Κλαρκ, που έκανε λόγο περί συμβάντος που συνδέεται με υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας. Δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ή μελών του προσωπικού του σχολείου στο περιστατικό.

Η επίθεση διαπράχθηκε έξω από ττο σχολείο Σάρα Τζ. Άντερσον, όταν περί τις 15:15 ένας άνδρας προσέγγισε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και πυροβόλησε τους επιβαίνοντες σε αυτό.

Μόλις η αστυνομία έλαβε περιγραφή του δράστη και του αυτοκινήτου του, άρχισε να τον καταδιώκει. Ο ύποπτος σταμάτησε το όχημα του, βγήκε από αυτό, και μόλις οι αστυνομικοί τον προσέγγισαν, αυτοπυροβολήθηκε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η κατάσταση των θυμάτων ή να επιβεβαιώσει εάν ο δράστης είναι νεκρός ή όχι. Και οι τρεις άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

Σε βάρος του υπόπτου και ενός από τα θύματα είχαν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα, ενώ ο ύποπτος είχε αποφυλακιστεί προ ημερών.

Τα δύο παιδιά που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο όταν ο δράστης άνοιξε πυρ, μεταφέρθηκαν στο σχολικό κτίριο σώα, ανακοίνωσν οι αρχές. Άλλο ένα παιδί, που συνδεόταν με τα θύματα, βρισκόταν μέσα στο σχολείο όταν εκτυλίχθηκε το συμβάν.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο: