Για σεξουαλική επίθεση κατηγόρησε σήμερα τον Ντόναλντ Τραμπ  ένα πρώην μανεκέν. Σύμφωνα με την καταγγελία, η οποία γίνεται μερικές εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, το περιστατικό σημειώθηκε το 1997 στη διάρκεια του αμερικανικού τουρνουά τένις US Open. Η Έιμι Ντόρις αφηγήθηκε στη βρετανική εφημερίδα The Guardian πώς ο ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος την αγκάλιασε και την άγγιξε χωρίς τη συγκατάθεσή της ενώ οι δικηγόροι του προέδρου αρνήθηκαν κατηγορηματικά τις συγκεκριμένες κατηγορίες.

Σύμφωνα με την Έιμι Ντόρις, ο Ντόναλντ Τραμπ την πλησίασε στις 5 Νοεμβρίου 1997 μπροστά από τις τουαλέτες του VIP θεωρείου του στο US Open. «Έχωσε τη γλώσσα του στο λαιμό μου ενώ τον απωθούσα. Τότε το αγκάλιασμά του δυνάμωσε, τα χέρια του πήγαιναν παντού και άγγιζε τους γλουτούς μου, τα στήθη μου, την πλάτη μου, όλα», εξηγεί στην Guardian, προσθέτοντας ότι του ζήτησε να σταματήσει. Ανέφερε ακόμα ότι ο Ντόναλντ Τραμπ, που ήταν τότε 51 ετών, «αδιαφόρησε» για την άρνησή της.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση ή παρενόχληση από περισσότερες από δέκα γυναίκες, μία από τις οποίες, η αρθρογράφος Ε. Τζιν Κάρολ, τον κατηγορεί ότι τη βίασε στα μέσα των ετών του 1990. Ο Τραμπ έχει αρνηθεί όλες αυτές τις κατηγορίες.

 

Μοιράσου το άρθρο: