Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια που διοργανώνει σήμερα Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πολλές πόλεις απευθύνει το ΠΑΜΕ.

Στην Αθήνα, η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 6:30 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος. Μεταξύ των αιτημάτων είναι αυξήσεις στους μισθούς, κατώτατος μισθός 751 ευρώ, προστασία απεργιακού δικαιώματος και απαγόρευση πλειστηριασμών και κατασχέσεων.

Προσυγκεντρώσεις θα γίνουν στις 6:00 στα εξής σημεία:

  • Πλατεία Κάνιγγος: Εργατικά σωματεία και επιτροπές αγώνα του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα της Αττικής.
  • Πλατεία Ομονοίας: Ενώσεις και σύλλογοι αυτοαπασχολουμένων, Σύλλογοι συνταξιούχων, σύλλογοι γυναικών της ΟΓΕ και άλλοι μαζικοί φορείς από τους δήμους της Δυτικής Αθήνας, της Ανατολικής Αθήνας, του δήμου Αθήνας και του Γαλατσίου, του Βορείου Τομέα της Αθήνας, των δήμων του Λαυρίου και της περιοχής των Μεσογείων, των δήμων του Θριασίου και της Μεγαρίδας.
  • Πλατεία Μοναστηρακίου: Η ΟΒΣΑ, κλαδικά σωματεία ΕΒΕ και ο Σύλλογος Επαγγελματιών της Α’ Αθήνας. Ενώσεις και σύλλογοι αυτοαπασχολουμένων,σύλλογοι συνταξιούχων, σύλλογοι γυναικών της ΟΓΕ και άλλοι μαζικοί φορείς από τους δήμους του Πειραιά και του Νότιου τομέα της Αθήνας.
  • Προπύλαια: Φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΠΑΜΕ,

Μοιράσου το άρθρο: