Παρατείνονται έως την 1η Απριλίου 2019 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων που επλήγησαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις στο Μαντούδι Ευβοίας μετά τις 29-9-2018, με απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση προβλέπονται τα ακόλουθα:
– Παρατείνονται μέχρι και την 1η Απριλίου 2019 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων με κύρια κατοικία ή εγκατάσταση (έδρα) στις Δημοτικές Ενότητες Κηρέως, Ελυμνίων και Νηλέως του Δήμου Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που λήγουν ή έληξαν από τις 29-9-2018 μέχρι και την 1η Απριλίου 2019. Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων-διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.
– Αναστέλλεται μέχρι και την 1η Απριλίου 2019 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων στις 29-9-2019 οφειλών των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων.

Πηγή: ΥΠΟΙΚ

Μοιράσου το άρθρο: