Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στον Ασπρόπυργο, όταν δύο άτομα επιχείρησαν να κλέψουν μπαταρίες από σταθμευμένο φορτηγό.

Η ΕΡΤ εξασφάλισε αποκλειστικά το βίντεο.
O ιδιοκτήτης της εταιρείας, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο της ΕΡΤ πέφτει στο καπό του οχήματος για να μην τον χτυπήσουν οι κλέφτες με το αυτοκίνητό τους.

Ο οδηγός πατάει γκάζι, αναπτύσσει ταχύτητα και προσπαθεί να διαφύγει με γαντζωμένο τον ιδιοκτήτη στο όχημα.

Υπάλληλοι της επιχείρησης που αντιλαμβάνονται πως κινδυνεύει το αφεντικό τους, μάταια προσπαθούν να ακινητοποιήσουν τους κακοποιούς.

Όταν το αυτοκίνητο με επικίνδυνους ελιγμούς βγαίνει στον κεντρικό δρόμο, την Αγίου Γεωργίου, ο κ. Ρήγας, ιδιοκτήτης εταιρίας για να γλιτώσει τα χειρότερα πηδάει στην άσφαλτο.

Τις απίστευτες εικόνες κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης την περασμένη Δευτέρα. Οι δύο κακοποιοί προσπάθησαν να κλέψουν μπαταρίες από σταθμευμένο φορτηγό, τους αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης και τον παρέσυραν με το όχημα τους, για  εκατοντάδες μέτρα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ασπροπύργου συνέλαβαν τον 42χρονο συνοδηγό, ο οποίος είναι σεσημασμένος κακοποιός, ενώ ταυτοποίησαν και τον οδηγό και αναμένεται να εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Μοιράσου το άρθρο: