Σ. Κύτελης: “Συζήτησα με τον Πρωθυπουργό την χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων στο Δήμο Μυτιλήνης”

Σ. Κύτελης: “Συζήτησα με τον Πρωθυπουργό την χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων στο Δήμο Μυτιλήνης”

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στη Λέσβο.

Κατά τη διάρκεια ολιγόλεπτης συνομιλίας τους συζήτησαν για τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό και τη δημιουργία του νέου ΚΥΤ, ενώ τέθηκε και το θέμα χρηματοδότησης από την πολιτεία για την πραγματοποίηση αναπτυξιακών έργων στο Δήμο Μυτιλήνης.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος παραβρέθηκε και στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην προκυμαία της πόλης μπροστά από το Κεντρικό Λιμεναρχείο, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει τόσο με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, όσο και με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη.

Ο Δήμαρχος μετέβη και στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, το οποίο θέλησε να επισκεφθεί ο κ. Μητσοτάκης, όπου χάρισε στον Πρωθυπουργό αναμνηστικά δώρα και αντάλλαξαν ευχές για Καλή Χρονιά.

The post Σ. Κύτελης: “Συζήτησα με τον Πρωθυπουργό την χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων στο Δήμο Μυτιλήνης” appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS