Αστρίντ και Ραφαέλ


 

Κάθε Παρασκευή, 20:00 | ΕΡΤ3

Α’ Τηλεοπτική μετάδοση.

Αστυνομική σειρά 8 ωριαίων επεισοδίων συμπαραγωγής Γαλλίας/ Βελγίου/ Ελβετίας, 2019.

Μετά την επιτυχία της πρώτης τους έρευνας, η Ραφαέλ Κοστ, Αστυνόμος στο Εγκληματολογικό Τμήμα και η βοηθός της Αστρίντ Νιλσέν-στο φάσμα του αυτισμού- εργαζόμενη στο Τμήμα Αρχείων της αστυνομίας, θα αντιμετωπίσουν κι άλλα περίπλοκα αινίγματα.

Ένα στοιχειωμένο σπίτι, ένα θύμα που πέθανε από τον φόβο του, μια σκηνή εγκλήματος κλειδωμένη από μέσα και ένας νεαρός άντρας πάνω από ογδόντα χρονών… είναι κάποια από τα μυστήρια στα οποία θα πρέπει να ρίξουν φως, με όπλο τις διαφορές τους: η Ραφαέλ, διαισθητική και παίζοντας με τα όρια και η Αστρίντ εύθραυστη, αλλά ζωντανή εγκυκλοπαίδεια της εγκληματολογίας. Αντίθετα με ό,τι περίμεναν, οι δύο γυναίκες θα αναπτύξουν μια σχέση που θα ξεφύγει γρήγορα από το πλαίσιο των αστυνομικών υποθέσεων και θα γίνουν αχώριστες.

Θα μάθουν κι οι δύο να ξεπερνούν τον εαυτό τους και θα ανακαλύψουν πως μπορούν να δείξουν εμπιστοσύνη η μία στην άλλη και να γίνουν φίλες.

Σκηνοθεσία: Frédéric Berthe/Julien Seri/ Elsa Bennett/ Hippolyte Dard/ Éric Le Roux/ Chloé Micout/ François Ryckelynck/ Corinne Bergas.
Παίζουν: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Jean-Louis Garçon, Geoffroy Thiébaut, Valérie Kaprisky.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS