Το 10ο Athens Open Air Film Festival ξεκινά  τις φετινές του προβολές με ένα εντυπωσιακό κινηματογραφικό τριήμερο (25-26-27 Ιουνίου) σε συνεργασία με την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου θα προβληθεί η αγαπημένη πολλών θεατών «Jackie Brown» του Κουέντιν Ταραντίνο, την Παρασκευή 26 Ιουνίου το βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερου Ξενόγλωσσου Φιλμ «Όλα για τη Μητέρα μου», για πολλούς το αριστούργημα του Πέδρο Αλμοδόβαρ, και το Σάββατο 27 Ιουνίου θα γιορτάσουμε τα 45 χρόνια από την πρεμιέρα του πιο διαχρονικού cult φαινομένου στην ιστορία του σινεμά, προβάλλοντας το θρυλικό «Rocky Horror Picture Show». Μουσικά mixtapes εμπνευσμένα από κάθε ταινία θα συνοδεύουν το κοινό πριν από τις προβολές.

Όλες οι προβολές είναι προσβάσιμες και με ελεύθερη είσοδο.

Αναλυτικά:

Πέμπτη 25 Ιουνίου στις 21:30
JACKIE BROWN (1997, 154’) του Κουέντιν Ταραντίνο

Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 21:30

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ (1999, 104’) του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Σάββατο 27 Ιουνίου στις 22:45 

THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW (1975, 100’) του Τζιμ Σάρμαν

Το πλήρες πρόγραμμα του 10ου Athens Open Air Film Festival θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Προγραμματίζονται εκδηλώσεις σε αγαπημένους θερινούς κινηματογράφους, μετατρέπονται εμβληματικές τοποθεσίες της πόλης σε μαγευτικά υπαίθρια σινεμά και προετοιμάζεται μια εντυπωσιακή drive-in προβολή, εξασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση την αρτιότερη οπτικοακουστική εμπειρία και, φυσικά, τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και τις αποστάσεις, όπως αυτά προβλέπονται για τα θερινά σινεμά.

Σημαντικές οδηγίες για την προσέλευση του κοινού στις προβολές

  • Η είσοδος στον χώρο προβολής θα πραγματοποιείται με Δελτία Εισόδου από την οδό Ιάκχου και με αυστηρή τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων μεταξύ των ενδιαφερόμενων θεατών.
  • Η διανομή των δελτίων για την προβολή των ταινιών «Jackie Brown» (Πέμπτη 25 Ιουνίου) και «Όλα για τη Μητέρα μου» (Παρασκευή 26 Ιουνίου) θα ξεκινήσει στις 19:30 μέχρι εξαντλήσεώς τους. Για την προβολή του «Rocky Horror Picture Show» (Σάββατο 27 Ιουνίου) η διανομή των δελτίων θα ξεκινήσει στις 21:00 γιατί η έναρξη της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 22:45.
  • Κάθε θεατής θα δικαιούται μόνο ένα δελτίο εισόδου, οπότε παρακαλούμε θερμά να φροντίσετε να έρθετε εγκαίρως μαζί με τους/τις συνοδούς σας σε περίπτωση που επιθυμείτε να καθίσετε κοντά.

Για διαρκή ενημέρωση, το πλήρες πρόγραμμα του 10ου Athens Open Air Film Festival και περισσότερες πληροφορίες συντονιστείτε στα site του aiff.gr και aoaff.gr

Μοιράσου το άρθρο: