Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προσφέρει την ευκαιρία σε οικογένειες, γονείς και παιδιά, να παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο το επόμενο τριήμερο, Παρασκευή 16, Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Ιουνίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ένα υπέροχο θέαμα με σκληρό συναγωνισμό και αθλητικό πνεύμα στη διοργάνωση του 2ου Κυπέλλου Ακρόπολις.

Καθημερινά οι αγώνες ξεκινούν από τις 9 το πρωί και συνεχίζονται έως το βράδυ σε πρόγραμμα που κατάρτισε η ελληνική ομοσπονδία ώστε να είναι βατό και ευέλικτο τόσο για τους αθλητές και τους συνοδούς τους, όσο και για τους φιλάθλους που θα προσέλθουν στο ΣΕΦ ανάλογα με τον ελεύθερο χρόνο τους.

Στο 2ο Κύπελλο Ακρόπολις θα μετάσχουν 1450 αθλητές και αθλήτριες που θα αγωνιστούν σε οκτώ τερέν εντός του αγωνιστικού χώρου του ΣΕΦ. Ανάμεσα τους και όλα τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος που αναμένεται με τον συναγωνισμό τους να αναδείξουν τα νέα ταλέντα που ολοένα και περισσότερο παράγουν τα σωματεία του Ταεκβοντό.

Η ΕΛΟΤ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι η είσοδος τους θα πραγματοποιείται από την είσοδο 7 του σταδίου για την καλύτερη διευκόλυνση τους. Επίσης, θα υπάρχει καθ όλη τη διάρκεια των αγώνων κάλυψη της διοργάνωσης με live streaming μεταδόσεις, μέσα από site της, και από τα οκτώ τερέν.

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Πληροφορίες:

2ο Κύπελλο Ακρόπολις

Παρασκευή 16, Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Ιουνίου

Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Είσοδος ελεύθερη

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΡΤ Α.Ε.

 

Μοιράσου το άρθρο: