Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συμμετέχει στο φετινό Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου με την καλοκαιρινή του παραγωγή «ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΑΔΑ». Η πρεμιέρα  έχει ορισθεί στις 11 Ιουλίου στο Ηρώδειο. Θα ακολουθήσουν παραστάσεις σε Αρχαία Θέατρα, σε Κρήτη και σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της χώρας. Η «ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΑΔΑ» είναι ένας ξεκαρδιστικός ύμνος στο συνολικό έργο του Αριστοφάνη βασισμένη σε μία πρόταση της ομάδας ΙΔΕΑ.

Μέσα σε μιάμιση ώρα, με καταιγιστικούς ρυθμούς παρουσιάζονται μπροστά στα μάτια του κοινού όλοι οι σπουδαίοι ρόλοι, οι κεντρικές συμβάσεις, τα μοτίβα και η δημιουργική ευφυΐα του πατέρα της κωμωδίας.naiii

Ο Αριστοφάνης πεθαίνει πάνω σε μια πρόβα τη στιγμή ενός έντονου διαπληκτισμού με τους ηθοποιούς του και πηγαίνοντας στον Άδη προσπαθεί να πείσει τους θεούς του κάτω κόσμου να του χαρίσουν μια εβδομάδα ζωής, ώστε να ανεβάσει το τελευταίο έργο του και το πανηγύρι αρχίζει!

Έργα και ημέρες του μεγάλου μας κωμικού παρελαύνουν επί σκηνής, σε ένα ξεκαρδιστικό, δροσερό αλλά και συγκινητικό έργο, ανακατεύοντας με μαεστρία όλα τα ύφη της κωμωδίας.

ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ- ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ:
Ομάδα ΙΔΕΑ (Κώστας Γάκης, Κων/νος Μπιμπής, Αθηνά Μουστάκα) και Δημήτρης Ζουγκός
Σκηνοθεσία – Μουσική: Κώστας Γάκης
Sound Designer – Μουσικός επί Σκηνής: Στέφανος Τορτόπογλου
Σκηνικά: Παναγιώτα Κοκκορού – ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Βασιλική Σύρμα
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Επιμέλεια Σκηνικού: Ειρήνη Μπολανάκη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ίρις Κανδρή
Οργάνωση Παραγωγής: Λευτέρης Πλασκοβίτης

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Αντώνης Καφετζόπουλος, Γεράσιμος Γεννατάς, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ευαγγελία Μουμούρη, Γιάννης Δρακόπουλος, Θάνος Τοκάκης.

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ο.Γ.Α.
Ηλεκτρονική προπώληση Viva.gr – 11876
Τιμές εισιτηρίων την ημέρα παράστασης 12€ (φοιτητικό & ανέργων), 15€ κανονικό, για όλες τις παραστάσεις πλην Ηρωδείου.

Για επικοινωνία: Λευτέρης Πλασκοβίτης
E-mail: elplaskovitis@hotmail.com

Τηλέφωνο: 2108658556

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ: ΗΡΩΔΕΙΟ 11, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (Θέατρο Δάσους) 13, ΑΜΑΛΙΑΔΑ (Θέατρο Αρχαίας Ήλιδας) 15, Θέατρο Αρχαίας Μεσσήνης 16, Αρχαίο Θέατρο Άργους 17.

Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ Α.Ε.

Μοιράσου το άρθρο: