«Όμορφη ζωή / La vita è bella». Ο ευαίσθητος και αισιόδοξος κόσμος του Nicola Piovani ξεδιπλώνεται μέσα από συνθέσεις και τραγούδια του βραβευμένου συνθέτη που έντυσε με λόγο η Λίνα Νικολακοπούλου. Η συναυλία πραγματοποιείται στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την  Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 20:30. 

Τα ερμηνεύει ιδανικά ο Θοδωρής Βουτσικάκης με τη συνοδεία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών υπό τη μουσική διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη. Οι ενορχηστρώσεις είναι του Αντώνη Σουσάμογλου και του Λάζαρου Τσαβδαρίδη.

Λίγα λόγια για τον συνθέτη

Ο  Nicola Piovani άρχισε να γράφει με προτροπή του Μάνου Χατζιδάκι και έχει υπογράψει μέχρι σήμερα τη μουσική για πάνω από 130 ταινίες. Μεταξύ άλλων, συνεργάστηκε με τους σκηνοθέτες Ταβιάνι, Τορνατόρε, Μπενίνι (Όσκαρ 1999 για τη μουσική της ταινίας «La vita è bella») καθώς και για τις τρεις τελευταίες ταινίες του Φελλίνι.

Τραγούδι-Θοδωρής Βουτσικάκης

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης έχει ξεχωρίσει στην έως τώρα πορεία του για τις συνεργασίες του με σπουδαίους δημιουργούς, για τους ρόλους που ερμηνεύει στο μουσικό θέατρο, αλλά κυρίως για τον ξεχωριστό τρόπο ερμηνείας και το ιδιαίτερο καλλιτεχνικό του ταμπεραμέντο.

Συντελεστές

Καλλιτεχνική επιμέλεια – Λίνα Νικολακοπούλου

Τραγούδι – Θοδωρής Βουτσικάκης

 Ενορχηστρώσεις – Αντώνης Σουσάμογλου, Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Μουσική διεύθυνση – Μίλτος Λογιάδης

Μαντολίνο –Βάγια Ζεππάτου

Ηχοληψία – Γιώργος Καρυώτης

Φωτισμοί – Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου

 Artwork αφίσας- Στέργιος Γαλίκας

Φωτογραφίες –Ευαγγελία Θωμάκου

Τιμές εισιτηρίων

8 ευρώ (Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι) ● 11 ευρώ (Ζώνη Ε) ● 17 ευρώ (Ζώνη Δ) ●24 ευρώ (Ζώνη Γ) ● 29 ευρώ (Ζώνη Β) ● 34 ευρώ   (Ζώνη Α) ● 40 ευρώ   (Διακεκριμένη ζώνη)

 Eισιτήρια

210 7282333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα

 Πληροφορίες

http://www.megaron.gr

Μοιράσου το άρθρο: