Με την όπερα του Giuseppe Verdi «Aïda» που θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Πέτρας και στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, ανοίγει την νέα καλλιτεχνική περίοδο 2019-2020 η Φιλαρμόνια Oρχήστρα Αθηνών.

Με την μεγαλειώδη και θεαματική όπερα του Giuseppe Verdi «Aïda» ανοίγει την νέα καλλιτεχνική περίοδο 2019-2020 η Φιλαρμόνια Oρχήστρα Αθηνών. Σε μια διεθνή συμπαραγωγή, σε συνεργασία με την Εταιρία Λυρικού Θεάτρου Ελλάδος, την Γερμανική Opera ClassicaEuropa και την Opera Constanza από τη Ρουμανία θα παρουσιάσει το αγαπημένο έργο του Βέρντι σε δύο μοναδικές παραστάσεις, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου. Περισσότεροι από 100 καλλιτέχνες, σολίστ, χορωδοί και μέλη της ορχήστρας ετοιμάζουν ένα καλλιτεχνικό υπερθέαμα που θα γοητεύσει το Αθηναϊκό κοινό.

Στους κύριους ρόλους εμφανίζονται οι: Φίλιππος Μοδινός, Κασσάνδρα ΔημοπούλουYamel Domort, Jaime EduardoPialli, Τζένη Δριβάλα και Νικόλαος Καραγκιαούρης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Michael Vaccaro και τη μουσική διεύθυνση ο Βύρων Φιδετζής.

Η νέα καλλιτεχνική περίοδος για το 2019 – 2020, που ξεκινάει με την Aïda, περιλαμβάνει και άλλα, μεγάλα και ιδιαίτερα μουσικά θεάματα και ακροάματα από την Εταιρία Λυρικού Θεάτρου Ελλάδος, με μεγάλα έργα του Λυρικού ρεπερτορίου, όπως Tosca –The Musical (Θέατρο Αλκυονίς), La Bohème (Δημοτικό Ωδείο Λάρισας) και από την Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών με έργα όπως η όπερα του Παύλου Καρρέρ «Μαρία Αντουανέτα», το μπαλέτο «Η Λυγερή κι ο Χάρος» του Νίκου Σκαλκώτα, καθώς και πολλά άλλα.

Πληροφορίες

«Aida» του Giuseppe Verdi

13 Σεπτεμβρίου, Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη, 20:30

14 Σεπτεμβρίου, Βεάκειο Θέατρο Πειραιά , 20:30 

Εισιτήρια: 15 ευρώ (γενική είσοδος), 12 ευρώ (άτομα άνω των 65 ετών), 10 ευρώ    (φοιτητικά, μαθητικά, ΑΜΕΑ)

Προπώληση εισιτήριων: Ticketplus.gr, 210.2203000

Μοιράσου το άρθρο: