Το έργο της Κέλλυς Σταμουλάκη, «Ως την άκρη του ονείρου», συνεχίζει τις παραστάσεις για όλη την περίοδο των Αποκριών, στην παιδική σκηνή του θεάτρου «Νέος Ακάδημος». Η σκηνή θα γεμίσει με χρώματα κι εντυπωσιακά σχέδια face painting για τους μικρούς φίλους.

Ντυθείτε με τα αποκριάτικα και την καλή σας διάθεση, εξοπλιστείτε με σερπαντίνες και χαμόγελα και ταξιδέψτε «Ως την άκρη του ονείρου».

«Μετά τέσσερις μήνες παραστάσεων, συνεχίζουμε το ταξίδι μας με αμείωτο ενθουσιασμό και καθημερινή επιβράβευση, με το έργο της Κέλλυς Σταμουλάκη στο ανακαινισμένο θέατρο «Νέος Ακάδημος». Η συγγραφέας και σκηνοθέτις, με τη γνωστή ευαισθησία της, που αφορά στα παιδιά, κατάφερε για μια ακόμη φορά να μαγέψει και η παράσταση αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό σημειώνοντας μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία. Ένα κείμενο τρυφερό, πνευματώδες και αισιόδοξο που συνδυάζει αρμονικά τη δράση με την ποίηση, το κωμικό με το δραματικό στοιχείο. Μια αισιόδοξη ιστορία, που αποδεικνύει ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τα όνειρά μας και μας θυμίζει την αναγκαιότητα να αγωνιστούμε, να μην το «βάζουμε ποτέ κάτω». Η έντονη διάδραση ενθουσιάζει τους μικρούς μας φίλους και η ζωντανή μουσική στη σκηνή,  που έχει συνθέσει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, με άρπα, βιολοντσέλο, πιάνο, κιθάρες, μαντολίνο, μπαγλαμαδάκι, τρομπέτα, ντιτζεριντού, φυσαρμόνικα κι άλλα πνευστά και κρουστά, απογειώνει την παράσταση» αναφέρουν οι συντελεστές της παράστασης.

Ο Βασίλης Λέκκας, η Νέλλη Γκίνη, ο Νικόλας Μπράβος, ο Τζερόμ Καλούτα ερμηνεύουν υποκριτικά και μουσικά, η νεαρή Έλενα Δελακούρα δίνει πνοή στη μικρή Πετρίνα,  καθώς και οι Παύλος Εμμανουηλίδης, Ελένη Καρβέλη, Νίκος Παρασκευόπουλος, Έλενα Παπαδημητρίου, Ευγενία Μανούσου, Φώτης Λάμαρης παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν δημιουργώντας ένα διαδραστικό υπερθέαμα.

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Ταυτότητα Παράστασης

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη

Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Στίχοι: Κέλλυ Σταμουλάκη – Γιάννης Προεστάκης

Κοστούμια: Μάριος Καραβασίλης (Mk by Marios)

Σκηνικά: Γιώργος Λυντζέρης

Ενορχήστρωση: Έλενα Παπαδημητρίου – Νίκος Παρασκευόπουλος

Χορογραφίες-Kινησιολογία: Αναστάσης Δεληγιάννης

Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα

Βοηθός Σκηνοθέτη: Παύλος Εμμανουηλίδης

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Κέλλυ Σταμουλάκη

Διανομή: Βασίλης Λέκκας, Νέλλη Γκίνη,  Νικόλας Μπράβος, Τζερόμ Καλούτα, Έλενα Δελακούρα, Παύλος Εμμανουηλίδης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Έλενα Παπαδημητρίου, Ελένη Καρβέλη, Φώτης Λάμαρης, Ευγενία Μανούσου

ΝΕΟΣ Ακάδημος: Ακαδημίας & Ιπποκράτους 17 (Σταθμός Μετρό Πανεπιστήμιο)

Διεύθυνση παραγωγής: Ιωάννης Παντελίδης

Ημέρες και Ώρες Παραστάσεων:

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10:30 οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία

Κάθε Κυριακή: 11:30 & 15:00

Για Σχολεία / Ομαδικές κρατήσεις επικοινωνήστε στα τηλέφωνα

210 9964691 και 210 9961323

ΝΕΟΣ Ακάδημος: Ακαδημίας & Ιπποκράτους 17 (Σταθμός Μετρό Πανεπιστήμιο)

Μοιράσου το άρθρο: