3ος Όροφος

#TritosOrofos

Καθημερινά | 21:15

Η κωμική σειρά «3ος Όροφος», σε σενάριο-σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα, παρακολουθεί την καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού συνταξιούχων. Ένα ζευγάρι νέων στην… ψυχή, ο Αντώνης Καφετζόπουλος (Γιάννης) και η Λυδία Φωτοπούλου (Υβόννη), μας θυμίζουν τι σημαίνει αγάπη, σχέσεις, συντροφικότητα σε κάθε ηλικία και μας χαρίζουν άφθονες στιγμές γέλιου, αλλά και συγκίνησης.

Στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας, μέσα από τις ξεκαρδιστικές συζητήσεις που κάνουν στο σπίτι τους, ο 70χρονος Γιάννης, διαχειριστής της πολυκατοικίας, και η 67χρονη Υβόννη μάς δείχνουν πώς κυλάει η καθημερινότητά τους, η οποία περιλαμβάνει στιγμές γέλιου, αλλά και ομηρικούς καβγάδες, σκηνές ζήλιας με πείσματα και χωρισμούς, λες και είναι έφηβοι…

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τον Ανδρέα (Χάρης Χιώτης) και τη Μαρία (Ειρήνη Αγγελοπούλου), που το καθένα έχει πάρει τον δρόμο του, και εκείνοι είναι πάντα εκεί για να τα στηρίζουν, όπως στηρίζουν ο ένας τον άλλον, παρά τις τυπικές γκρίνιες όλων των ζευγαριών.

Διαβάστε περισσότερα

 

Παίζουν:
Αντώνης Καφετζόπουλος (Γιάννης), Λυδία Φωτοπούλου (Υβόννη), Χάρης Χιώτης (Ανδρέας, ο γιος), Ειρήνη Αγγελοπούλου (Μαρία, η κόρη), Χριστιάνα Δρόσου (Αντωνία, η νύφη) και οι μικροί Θανάσης και Αρετή Μαυρογιάννη (στον ρόλο των εγγονιών).

Συντελεστές:
Σενάριο-Σκηνοθεσία: Βασίλης Νεμέας, Βοηθός σκηνοθέτη: Αγνή Χιώτη, Διευθυντής φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος, Ηχοληψία: Χρήστος Λουλούδης, Ενδυματολόγος: Ελένη Μπλέτσα, Σκηνογράφος: Ελένη-Μπελέ Καραγιάννη, Δ/νση παραγωγής: Ναταλία Τασόγλου, Σύνθεση πρωτότυπης μουσικής: Κώστας Λειβαδάς, Executive producer: Ευάγγελος Μαυρογιάννης, Παραγωγή: ΕΡΤ, Εκτέλεση παραγωγής: Στέλιος Αγγελόπουλος – Μ. ΙΚΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS