Ζακέτα να Πάρεις

#ZaketaNaPareis

Σάββατο και Κυριακή | 16:00

Οι απολαυστικές Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη πρωταγωνιστούν στην αγαπημένη, οικογενειακή κωμική σειρά. Η πρώτη είναι η Φούλη, μάνα με καριέρα σε νυχτερινά κέντρα, η δεύτερη η Δέσποινα, μάνα με κανόνες και καλούς τρόπους και η τρίτη η Αριστέα, μάνα με τάπερ και ξεμάτιασμα. Όσο διαφορετικές κι αν είναι όμως μεταξύ τους, το σίγουρο είναι ότι καθεμιά με τον τρόπο της θα αναστατώσει για τα καλά τη ζωή του μοναχογιού της.

Η ιστορία…

Η Φούλη (Ελένη Ράντου), είναι μάνα με καριέρα σε νυχτερινά κέντρα. Ο Λουκάς (Μιχάλης Τιτόπουλος) είναι ο γιος της Φούλης και ο οικογενειάρχης της παρέας, που κατά κύριο λόγο σβήνει τις φωτιές ανάμεσα στη μάνα του και τη γυναίκα του.

Η Δέσποινα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη), είναι μάνα με κανόνες και καλούς τρόπους. Ο Μάνος (Βασίλης Αθανασόπουλος), είναι ο γιος της Δέσποινας, ο μικρότερος και σίγουρα ο πιο άστατος, ως χαρακτήρας, από τα τρία αγόρια.

Η Αριστέα (Φωτεινή Μπαξεβάνη), είναι μάνα με τάπερ και… ξεμάτιασμα. Ο Ευθύμης (Παναγιώτης Γαβρέλας), είναι ο γιος και το καμάρι της Αριστέας που τρελαίνεται να βλέπει μιούζικαλ και να συζητάει τα πάντα με τη μαμά του.

Όλες μοναδικές, στο επίκεντρο ιστοριών γεμάτες γέλιο, ανακατέματα, παρεξηγήσεις, τσακωμούς, συγκίνηση, αγάπη. Όσο διαφορετικές κι αν είναι, καθεμιά με τον τρόπο της, θα αναστατώσει για τα καλά τη ζωή του μοναχογιού της!

Τον ρόλο του Παντελή, του γείτονα που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή της Δέσποινας, με τα αισθήματα και τις… σφολιάτες του, ερμηνεύει ο Κώστας Αποστολάκης. 

Ιστορίες όπως μόνο με την Ελληνίδα μάνα θα τις ζήσεις! Και μην ξεχάσεις… «Ζακέτα να πάρεις»!

Διαβάστε περισσότερα

Παίζουν:

Ελένη Ράντου (Φούλη), Δάφνη Λαμπρόγιαννη (Δέσποινα), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Αριστέα), Βασίλης Αθανασόπουλος (Μάνος), Παναγιώτης Γαβρέλας (Ευθύμης), Μιχάλης Τιτόπουλος (Λουκάς), Αρετή Πασχάλη (Ευγενία), Ηρώ Πεκτέση (Τόνια), Αντριάνα Ανδρέοβιτς (Θάλεια), Κώστας Αποστολάκης (Παντελής)

Συντελεστές:
Σενάριο: Nίκος Μήτσας, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος, Κοστούμια: Δομνίκη Βασιαγιώργη, Σκηνογραφία: Τζιοβάνι Τζανετής, Ηχοληψία: Γιώργος Πόταγας, Διεύθυνση φωτογραφίας: Σπύρος Δημητρίου, Μουσική επιμέλεια: Ασημάκης Κοντογιάννης, Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης, Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Ερμηνεύει η Ελένη Τσαλιγοπούλου, Εκτέλεση παραγωγής: Αργοναύτες ΑΕ, Creative producer: Σταύρος Στάγκος, Παραγωγή: Πάνος Παπαχατζής, Και οι μικρές Αλίκη Μπακέλα & Ελένη Θάνου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS