Ζακέτα να πάρεις

#ZaketaNaPareis

Περισσότερα

  Οι απολαυστικές Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη πρωταγωνιστούν στην αγαπημένη, οικογενειακή κωμική σειρά. Η πρώτη είναι η Φούλη, μάνα με καριέρα σε νυχτερινά κέντρα, η δεύτερη η Δέσποινα, μάνα με κανόνες και καλούς τρόπους και η τρίτη η Αριστέα, μάνα με τάπερ και ξεμάτιασμα. Όσο διαφορετικές κι αν είναι όμως μεταξύ τους, το σίγουρο είναι ότι καθεμιά με τον τρόπο της θα αναστατώσει για τα καλά τη ζωή του μοναχογιού της.

  Η ιστορία…

  Η Αριστέα, δηλαδή, δεν θα παντρέψει τον Ευθύμη (Παναγιώτης Γαβρέλας); Γιατί, η Δέσποινα; Θα αφήσει μόνο του τον Μάνο (Βασίλης Αθανασόπουλος), ύστερα μάλιστα από διπλό χωρισμό; Η Φούλη, πάντως, έχει πάρει αποφάσεις για το μέλλον της στη νύχτα, αν και φαίνεται ότι η Ευγενία (Αρετή Πασχάλη) μάλλον θα ανακαλύψει τα ψέματα που της λέγανε μαζί με τον Λουκά (Μιχάλης Τιτόπουλος) και θα υπάρξουν ανατροπές. Όχι ότι και της Αριστέας δεν της ανατρέπει όλα της τα σχέδια η αποκάλυψη του Ευθύμη για το μεγάλο μυστικό του‧ αλλά θα βρει αυτή τον τρόπο και θα του κάνει πάλι προξενιό! Δεν είναι, βέβαια, σίγουρο ότι θα την αφήσει η Θάλεια (Αντριάνα Ανδρέοβιτς), η οποία φέτος είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τον Ευθύμη. Όπως, δηλαδή, θα κάνει και ο Παντελής (Κώστας Αποστολάκης) με τη γειτόνισσά του, παρόλο που, εντέλει, θα μπει κι αυτός σε δίλημμα.

  Η Φούλη, η Δέσποινα κι η Αριστέα βρίσκονται στο επίκεντρο ιστοριών γεμάτες γέλιο, ανακατέματα, παρεξηγήσεις, τσακωμούς, συγκίνηση, αγάπη. Ιστορίες όπως μόνο με την Ελληνίδα μάνα θα τις ζήσεις…

  Και μην ξεχάσεις… «Ζακέτα να πάρεις»!

  Η Φούλη (Ελένη Ράντου), είναι μάνα με καριέρα σε νυχτερινά κέντρα. Ο Λουκάς (Μιχάλης Τιτόπουλος) είναι ο γιος της Φούλης και ο οικογενειάρχης της παρέας, που κατά κύριο λόγο σβήνει τις φωτιές ανάμεσα στη μάνα του και τη γυναίκα του.

  Η Δέσποινα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη), είναι μάνα με κανόνες και καλούς τρόπους. Ο Μάνος (Βασίλης Αθανασόπουλος), είναι ο γιος της Δέσποινας, ο μικρότερος και σίγουρα ο πιο άστατος, ως χαρακτήρας, από τα τρία αγόρια.

  Η Αριστέα (Φωτεινή Μπαξεβάνη), είναι μάνα με τάπερ και… ξεμάτιασμα. Ο Ευθύμης (Παναγιώτης Γαβρέλας), είναι ο γιος και το καμάρι της Αριστέας που τρελαίνεται να βλέπει μιούζικαλ και να συζητάει τα πάντα με τη μαμά του.

  Όσο διαφορετικές κι αν είναι, όμως, καθεμιά με τον τρόπο της θα αναστατώσει για τα καλά τη ζωή του μοναχογιού της…

  Φυσικά, από το πλευρό των τριών γιων δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι γυναίκες. Την Ευγενία, σύζυγο του Λουκά και νύφη «λαχείο» για τη Φούλη, ενσαρκώνει η Αρετή Πασχάλη. Τον ρόλο της ζουζούνας φιλενάδας του Μάνου, Τόνιας, ερμηνεύει η Ηρώ Πεκτέση, ενώ στον ρόλο της κολλητής φίλης του Ευθύμη, της γλυκιάς Θάλειας, διαζευγμένης με ένα 6χρονο παιδί, θα δούμε την Αντριάνα Ανδρέοβιτς.

  Τον ρόλο του Παντελή, του γείτονα που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή της Δέσποινας, με τα αισθήματα και τις… σφολιάτες του, ερμηνεύει ο Κώστας Αποστολάκης. 

  Και μην ξεχάσεις… «Ζακέτα να πάρεις»!

  Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της σειράς κατά τη μετάδοσή της από την τηλεόραση και με υπότιτλους για Κ/κωφούς και βαρήκοους θεατές.

  Σενάριο: Nίκος Μήτσας, Κωνσταντίνα Γιαχαλή
  Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος
  Κοστούμια: Δομνίκη Βασιαγιώργη
  Σκηνογραφία: Τζιοβάνι Τζανετής
  Ηχοληψία: Γιώργος Πόταγας
  Διεύθυνση φωτογραφίας: Σπύρος Δημητρίου
  Μουσική επιμέλεια: Ασημάκης Κοντογιάννης
  Τραγούδι τίτλων αρχής:
  Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης
  Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
  Ερμηνεύει η Ελένη Τσαλιγοπούλου

  Εκτέλεση παραγωγής: Αργοναύτες ΑΕ
  Creative producer: Σταύρος Στάγκος
  Παραγωγή: Πάνος Παπαχατζής

  Παίζουν: Ελένη Ράντου (Φούλη), Δάφνη Λαμπρόγιαννη (Δέσποινα), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Αριστέα), Βασίλης Αθανασόπουλος (Μάνος), Παναγιώτης Γαβρέλας (Ευθύμης), Μιχάλης Τιτόπουλος (Λουκάς), Αρετή Πασχάλη (Ευγενία), Ηρώ Πεκτέση (Τόνια), Αντριάνα Ανδρέοβιτς (Θάλεια), Κώστας Αποστολάκης (Παντελής)

  Και οι μικρές Αλίκη Μπακέλα & Ελένη Θάνου

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

  TOP NEWS