Δολοφονία 26χρονου αποκαλύφθηκε στις Σπέτσες. Αρχικά θεωρήθηκε ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε τροχαίο, όμως στη συνέχεια ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι είχε δεχθεί μαχαιριές στην κοιλιά. Ως δράστης της δολοφονίας συνελήφθη ένας 22χρονος, φίλος του θύματος, ο οποίος αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα του Πειραιά.
Όλα έγιναν το Σάββατο όταν οι δύο νέοι συναντήθηκαν σε απόμερο σημείο. Φαίνεται ότι λογομάχησαν για άγνωστο λόγο και ο 22χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στην κοιλιά τον 26χρονο.
Το θύμα βρέθηκε αιμόφυρτο στον δρόμο δίπλα στη μοτοσικλέτα του. Κατά τη νεκροτομή, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι είχε δεχτεί μαχαιριές.
Ο 22χρονος διατηρούσε το καλοκαίρι μπαρ στο νησί, ενώ το θύμα εργαζόταν σε συνεργείο με μοτοσικλέτες.
Ρεπορτάζ: Ν. Κουντούρης
www.ert.gr