DNA τροφίμων: Η μοριακή τεχνολογία απέναντι στη νοθεία των τροφίμων (video)

DNA τροφίμων: Η μοριακή τεχνολογία απέναντι στη νοθεία των τροφίμων (video)

Φασόλια Πρεσπών ή Κίνας… Πατάτα Νευροκοπίου ή Αιγύπτου… Φέτα ή μήπως λευκό τυρί; Πόσες φορές δεν αναρωτηθήκατε αν το προϊόν που αγοράσατε στη λαϊκή αγορά ή στο κατάστημα τροφίμων ειναι γνήσιο; Η νοθεία και το φαινόμενο των ελληνοποιήσεων αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα, το οποίο επιχειρεί να λύσει η μοριακή τεχνολογία που ασχολείται με το DNA των τροφίμων.

 

www.ert.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

TOP NEWS