Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών της Φλώρινας για την ένταξή τους στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού, προϋπολογισμού 10 εκατομμυρίων ευρώ, όπως ανέφερε ο οικονομολόγος-σύμβουλος επιχειρήσεων Μιχάλης Κάνγκας, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Φλώρινας.
Όπως είπε ο κ. Κάνγκας, αρκετές επιχειρήσεις έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους αλλά δυστυχώς δε συγκεντρώνουν την βαθμολογία για την ένταξή τους στο πρόγραμμα.
Επισήμανε ότι το πρόγραμμα αφορά επιχειρήσεις που απασχολούν προσωπικό -γεγονός που βγάζει εκτός του προγράμματος αρκετές επιχειρήσεις της Φλώρινας οι οποίες είναι κυρίως οικογενειακές και δεν απασχολούν προσωπικό πέραν της ίδιας της οικογένειας.
Υπογράμμισε, τέλος, ότι οι επιχειρήσεις επιδοτούνται με το ποσό των 5.000 έως 40.000 ευρώ για τη Φλώρινα, ενώ ημερομηνία λήξης υποβολής των προτάσεων έχει καθοριστεί η 26η Οκτωβρίου, έως τις 3.00 μ.μ..
www.ert.gr