27 χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο του ασυμβίβαστου ρόκερ, συνθέτη, στιχουργού και τραγουδιστή Παύλου Σιδηρόπουλου (γεν.1948 – θαν.1990).

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ: 

Από συναυλία του Παύλου Σιδηρόπουλου στη μουσική σκηνή «Μετρό» το 1989, όπου τραγουδά το «Rock n΄roll στο κρεβάτι» – 1985

(video) 

Το δεύτερο μέρος από το επεισόδιο του ψυχαγωγικού talk show της Σεμίνας Διγενή, «Οι Αταίριαστοι» που προβλήθηκε στις 6/12/2001 ήταν αφιερωμένο στον «Πρίγκιπα της Ροκ», Παύλο Σιδηρόπουλο, με αφορμή την επέτειο των 11 ετών από το θάνατό του στις 6 Δεκεμβρίου του 1990. Η Σεμίνα Διγενή συζητάει με τους καλεσμένους της εκπομπής για την προσωπικότητά του, τη σχέση του με τη μουσική, τις γυναίκες, την μοναχικότητα, τα γραπτά του, τον τρόπο με τον οποίο αναζητούσε την έμπνευση. Η εκπομπή περιλαμβάνει και προβολή οπτικοακουστικών αποσπασμάτων με ερμηνείες τραγουδιών από τον ίδιο τον Παύλο Σιδηρόπουλο, όλα προερχόμενα από λήψεις του Πάνου Ηλιόπουλου σε μια από τις τελευταίες εμφανίσεις του Παύλου Σιδηρόπουλου στη μουσική σκηνή ΜΕΤΡΟ το 1989 μαζί με τους AΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΣ.

Έτος παραγωγής: 2001

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ

Δείτε περισσότερα στο http://archive.ert.gr

Μοιράσου το άρθρο: