#Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά 

#Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά 
Σάββατο 23 Μαΐου | 22:00
ΕΡΤ1

«Αφιέρωμα στον Πειραιά»

Αναλυτικά Trailer Share

Με οδηγό το τραγούδι και τη νοσταλγία, η #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά κατεβαίνει, το Σάββατο  23 Μαΐου 2026 στις 22:00, στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά.

Με ανθρώπους που έχουν αληθινά βιώματα από την πόλη, ιστορίες και τραγούδια, η #Παρέα ανηφορίζει στα σοκάκια του Προφήτη Ηλία, αγναντεύει τη θάλασσα από την Καστέλλα και το Πασαλιμάνι και τριγυρίζει στους δρόμους από το Χατζηκυριάκειο έως την Τρούμπα και τη Δραπετσώνα.

Γιατί, όπως λέει και το τραγούδι, «το κορίτσι θέλει θάλασσα» και η εκπομπή δεν θα μπορούσε να του χαλάσει το χατίρι! Σε αυτό το μελωδικό σεργιάνι, στην #Παρέα συμμετέχουν εκλεκτοί καλεσμένοι από διαφορετικούς χώρους.

Με αφορμή τις «Ημέρες Θάλασσας», μια γιορτή-θεσμό για τον Πειραιά, ο Γιώργος Κουβαράς υποδέχεται στο πλατό τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, και τους αντιδημάρχους Ανδριάνα Ζαρακέλη και Γιάννη Χατζηαλέξη.

Μαζί τους, η Ειρήνη Νταϊφά –κόρη του ιστορικού προέδρου του Ολυμπιακού, Σταύρου Νταϊφά– αλλά και ο εμβληματικός και υπερδραστήριος άσος των γηπέδων, Γιώργος Αμανατίδης.

Σε ένα ανατρεπτικό πέρασμα, ο Λάκης Γαβαλάς δίνει το δικό του ιδιαίτερο στίγμα, ενώ ο Μάκης Δελαπόρτας ξεφυλλίζει το άλμπουμ του Πειραιά στον κινηματογράφο. Την παρέα συμπληρώνουν ο σκηνοθέτης Τάκης Τζαμαργιάς και ο δημοσιογράφος Γιώργος Σαραντάκος.

Τραγούδια για τον Πειραιά και αγαπημένες μελωδίες που άντεξαν στον χρόνο τραγουδούν οι ερμηνευτές (αλφαβητική σειρά): Λένα Αλκαίου, Δημήτρης Κανέλλος, Πολυξένη Καράκογλου, Γιάννης Σαββιδάκης, Δημήτρης Τσινιδέλος καθώς και η ηθοποιός Ηλιάνα Γαϊτάνη.

Η «#Παρέα» μυρίζει θάλασσα, έχει κέφι, υπέροχα τραγούδια και… πολλές στροφές στην πίστα που θα εκπλήξουν!

Φωτογραφικό υλικό 

#Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ