Χριστούγεννα στην ΕΡΤ-1 με Ρεμπέτικο Πάλκο, 1983

Πριν από 35 χρόνια οι τηλεθεατές της ΕΡΤ-1 γιόρτασαν τα Χριστούγεννα στο «Ρεμπέτικο Πάλκο». Το Αρχείο της ΕΡΤ ψηφιοποίησε και παρουσιάζει το εορταστικό πρόγραμμα του 1983, στο οποίο συμμετέχουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού.

ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΠΑΛΚΟ

(video)

Νέο

Οι ηθοποιοί της σειράς «Το μινόρε της αυγής», που το 1983 γνώριζε μεγάλη επιτυχία, Γιάννης Ζαβραδινός, Θέμις Μπαζάκα και Νίκος Καλογερόπουλος, είναι οι οικοδεσπότες του «Ρεμπέτικου Πάλκου», που άνοιξε τις πύλες του στην ΕΡΤ-1, την παραμονή των Χριστουγέννων του 1983, με στόχο να κρατήσει καλή συντροφιά στους τηλεθεατές.

Το γλέντι ξεκινά με την Ρεμπέτικη Κομπανία σε σμυρναίικους σκοπούς και συνεχίζεται με τραγούδια του Βαμβακάρη και του Παπαϊωάννου από τη Χαρούλα Λαμπράκη. Τη μουσική σκυτάλη παίρνουν ο Πάνος Γαβαλάς και η Ρία Κούρτη, η Γλυκερία, ο Μπάμπης Γκολές, η Πόλυ Πάνου, τα Παιδιά από την Πάτρα, η Άννα Χρυσάφη, η Πίτσα Παπαδοπούλου, αλλά και ο Λάκης Χαλκιάς, ο οποίος ερμηνεύει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη. Στο «Ρεμπέτικο Πάλκο» ανεβαίνουν επίσης η Μαίρη Λίντα, η Οπισθοδρομική Κομπανία, η Καίτη Γκρέυ και η Αθηναϊκή Κομπανία για να μας θυμίσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Σκηνοθεσία: Μαίρη Κουτσούρη

Δείτε περισσότερα στο http://archive.ert.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS