Πρωΐαν σε εἶδον, τήν μεσημβρίαν

#PrwianSeEidon

Καθημερινά, στις 13:00 | ΕΡΤ1

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά μάς κρατούν συντροφιά καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 13:00-15:00, στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1.

Η εκπομπή «Πρωΐαν σε εἶδον, τήν μεσημβρίαν» συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες. Διασκεδαστικά βίντεο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και συζητήσεις αποτελούν την πρώτη ύλη σε ένα δίωρο, από τις 13:00 έως τις 15:00, που σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει, αλλά και να παρουσιάσει στους τηλεθεατές όλα όσα μας ενδιαφέρουν.

Ο Φώτης και η Τζένη αναζητούν απαντήσεις σε καθετί που μας απασχολεί στην καθημερινότητα, που διαρκώς αλλάζει. Συναντούν διάσημα πρόσωπα, συζητούν με ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα και εμπνέουν με τις επιλογές τους. Είναι η ευχάριστη μεσημεριανή παρέα, που κάνει τους τηλεθεατές να χαμογελάσουν, αλλά και να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις και απαντήσεις σε θέματα της καθημερινότητας.

Η εκπομπή «Πρωΐαν σε εἶδον, τήν μεσημβρίαν» μιλάει με όλους και για όλα. Βγαίνει στον δρόμο, επικοινωνεί με όλη την Ελλάδα, μαγειρεύει νόστιμα φαγητά, διασκεδάζει και δίνει έναν ξεχωριστό ρυθμό στα μεσημέρια μας.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 15:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος λέει την πιο ευχάριστη «Καλησπέρα» και η Τζένη Μελιτά είναι μαζί του για να γίνει η κάθε ημέρα της εβδομάδας καλύτερη.


Σκηνοθέτης: Κώστας Γρηγορακάκης
Αρχισυντάκτης: Γιώργος Βλαχογιάννης
Βοηθός αρχισυντάκτη: Ελένη Καρποντίνη
Συντακτική ομάδα: Ράνια Αλευρά, Σπύρος Δευτεραίος, Ιωάννης Βλαχογιάννης, Γιώργος Πασπαράκης, Θάλεια Γιαννακοπούλου
Ειδικός συνεργάτης: Μιχάλης Προβατάς
Υπεύθυνη καλεσμένων: Τεριάννα Παππά
Executive producer: Raffaele Pietra
Διεύθυνση παραγωγής: Λίλυ Γρυπαίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS