Καλά θα Πάει κι Αυτό
Γέλιο αλλά και συγκίνηση σε… σωστές δόσεις στην κωμική σειρά του Δημήτρη Αποστόλου.
Ο Πάρις, πληγωμένος από τον χωρισμό του με τη Μιχαέλα, δημιουργεί την «NEEDS», μια πλατφόρμα Α.Ι. που κατακτά τον κόσμο. Πέντε χρόνια μετά, εκείνη μπαίνει στον ιστό της εταιρείας και οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι με το παρελθόν, τον έρωτα και την ψευδαίσθηση της τεχνολογικής λύτρωσης.
Η υπόθεση
Ο Πάρις και η Μιχαέλα μεγάλωσαν μαζί, σε μια παραθαλάσσια πόλη που μύριζε αλάτι, αναμνήσεις αθωότητα, αλλά και ψέμα, καταπιεσμένο συναίσθημα και απωθημένα. Οι δυο τους, δεμένοι με εκείνο το νήμα που δεν είχε όνομα. Δεν ήταν ούτε φιλία, ούτε έρωτας, ούτε αίμα. Ήταν όλα μαζί. Μέχρι που δεν ήταν τίποτα.
Τον έρωτα, δεν τον σκοτώνεις με μαχαίρι. Τον σκοτώνεις με μια κουβέντα που δεν έπρεπε να είχε ειπωθεί. Μια φράση του Πάρι τα γκρέμισε όλα. Εκείνη, που τον άκουσε χωρίς να έπρεπε, έφυγε.
Ο Πάρις βυθίστηκε στον μοναχικό του κόσμο και έκανε αυτό που κάνουν οι λυγισμένοι άνθρωποι με υψηλό I.Q. Δεν έγραψε ποίημα, δεν έγραψε γράμμα. Έγραψε κώδικα. Η πλατφόρμα Α.Ι. εφαρμογών, «NEEDS», γεννήθηκε απ’ την ανάγκη του να αγαπηθεί, χωρίς να εκτεθεί. Είναι ένας αλγόριθμος που σε καταλαβαίνει καλύτερα απ’ τη μάνα σου, και μερικές φορές καλύτερα κι απ’ τον εαυτό σου.
Πέντε χρόνια αργότερα, οι δρόμοι τους ξανασυναντιούνται. Τυχαία; Ο Πάρις επιστρέφει αγνώριστος, επιτυχημένος, κομψός και επιβεβαιωμένος. Το νέο look κρύβει τα παλιά «ρούχα»… Αφού είναι το ίδιο κατεστραμμένος όπως τον άφησε η Μιχαέλα. Το δημιούργημά του… η «NEEDS», είναι πλέον το σύστημα που κυβερνά τις ζωές όλων. Η Μιχαέλα μπλέκεται στον ιστό της. Στην εταιρεία που έγινε το πιο δυνατό κοινωνικό φαινόμενο. Εκεί ανακαλύπτει πως οι άνθρωποι δεν άλλαξαν απλώς, αλλά έδωσαν στο Α.Ι. όλα όσα δεν ήθελαν να κουβαλάνε: τον πόνο, τον έρωτα, την απόρριψη, τις ενοχές τους.
Και κάπου εκεί αρχίζει η ιστορία μας.
Σε ρόλο-έκπληξη ο Γιάννης Κότσιρας
Ο αγαπημένος και ταλαντούχος καλλιτέχνης υποδύεται έναν συνεργάσιμο και πρόσχαρο άνθρωπο, ο οποίος μεταμορφώνεται στο τέλος σε σκοτεινό και δαιμόνιο, που βάζει τους ήρωές μας, διαρκώς, σε περιπέτειες.
Ο Γιάννης Κότσιρας ενσαρκώνει τον Λοΐζο, έναν οικονομικό διαχειριστή μεγάλων fund. Λίγο αφασία, εκ πρώτης όψεως, καλοπερασάκιας, χαλαρός, γυναικάς, συνεργάσιμος, φιλικός, αλλά και ικανός πυροσβέστης δύσκολων «πυρκαγιών», που ανάβει, χάρη στη επιπολαιότητά του, ο Τάσος Σωτηρίου (Γιάννης Ζουγανέλης) στον σκοτεινό εχθρό του, Πάρι Ιορδάνου.
Ο ακίνδυνος ρόλος του ενδιάμεσου και του αγγελιοφόρου γρήγορα θα αλλάξει και ο πρόσχαρος Λοΐζος θα μεταμορφωθεί, κατ’ εντολή του Αμερικανού «φίλου», σε έναν δυνάστη τοποτηρητή και εντολοδόχο του, οδηγώντας συχνά τον Τάσο σε απόγνωση και με τάση φυγής όσο πιο μακριά γίνεται…
Όμως, σαν δαιμόνιος που είναι, θα ‘ναι πάντα πολλά βήματα μπροστά από τον Τάσο, ο οποίος θα νιώσει στο πετσί του τον απόλυτο κίνδυνο που φτάνει μέχρι την ακεραιότητα των παιδιών του.
Ο Λοΐζος, το περιστέρι που κατέληξε γεράκι, θα είναι ο αρνητικός καταλύτης για τη ζωή πολλών, πέραν της οικογένειας Σωτηρίου…
Σε μια σειρά που βασιλεύει η καλοσύνη, ο Λοΐζος είναι το σκοτεινό και δαιμονικό συστατικό, που θα συσπειρώσει δυνάμεις, θα δοκιμάσει φιλίες και νεύρα και θα επιταχύνει την επαγγελματική άνοδο του Πάρι ή την κάθοδό του στην… Περσεφόνη!
Και επειδή όλοι οι ρόλοι έχουν το μότο τους, η αγαπημένη φράση του Λοΐζου είναι: «Θα πέσουν κεφάλια»…
Παίζουν: Κώστας Κόκλας, Μαρία Λεκάκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιώργος Χριστοδούλου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Μαρία Κωνσταντάκη, Τζίνη Παπαδοπούλου, Πάρις Θωμόπουλος, Ελισάβετ Γιαννακού, Πέτρος Σκαρμέας, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Ίαν Στρατής, Κώστας Κορωναίος, Στέλιος Ιακωβίδης, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Ζουγανέλης, Μίρκα Παπακωνσταντίνου
Το τραγούδι των τίτλων «Καλά θα πάει κι αυτό» ερμηνεύουν ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Βασίλης Καζούλης, τη μουσική υπογράφει ο Νίκος Τερζής και τους στίχους ο Γιάννης Κότσιρας.
Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
Σενάριο: Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθέτες: Ράνια Χαραλαμποπούλου, Ειρήνη Λουκάτου
Διεύθυνση Εκτέλεσης Παραγωγής: Διαμαντής Χωραφάς, Αλέξανδρος Ρόκας
Σκηνογράφος: Γιάννης Δούμας
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Βούλγαρης, Γιάννης Κουρπαδάκης
Οργάνωση Εκτέλεση Παραγωγής: Βασίλης Διαμαντίδης
Επιμέλεια Εκτέλεση Παραγωγής: Ναταλί Γιετιμιάν
Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος
Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions
Παραγωγή: ΕΡΤ Α.Ε
Κωνσταντίνα Κλαψινού
Η 34χρονη ηθοποιός μας, γεμάτη πάθος και αυθορμητισμό, μεγάλωσε γνωρίζοντας πως το σανίδι είναι το πεπρωμένο της. Αν και πορεύτηκε μόνη, είχε πάντα δίπλα της τη στήριξη της αδελφής της Ελισάβετ και της φίλης της Νίκης. Η δυναμική προσωπικότητά της την οδήγησε στην εταιρία NEEDS του Πάρι, όπου ξεκίνησε ως υπεύθυνη social media. Σύντομα έγινε το «πρόσωπο» και ambassador της εταιρίας, εντυπωσιάζοντας με τις ιδέες και τις εμφανίσεις της. Μότο της: «Καλά θα πάει κι αυτό!..»
Ελισάβετ Γιαννάκου
Η τελειόφοιτη αρχιτέκτονας με ειδίκευση στην εσωτερική διακόσμηση κρύβει πίσω από τον ήσυχο χαρακτήρα της μια δυναμική προσωπικότητα. Η μητέρα της τη φωνάζει «Κιμ» (από τον Βορειοκορεάτη Γιουνγκ) λόγω του κρυψίνους του χαρακτήρα της, καθώς αποφεύγει να μοιράζεται τα προσωπικά και επαγγελματικά της. Αδυνατώντας να βρει στήριξη για τις ρηξικέλευθες ιδέες της στο interior design, εργάζεται ως ταξιτζού αεροδρομίου! Μότο της: «…όλα είναι δρόμος!», αλλά κυρίως το «Να, αυτά δεν μπορώ» .
Μαρία Λεκάκη
Η Ρόδω, γνήσια Κρητικιά αρχοντοπούλα από το Ρέθυμνο, ζει ευτυχισμένα με τον Αλέκο της, έπειτα από σχεδόν 40 χρόνια κοινού βίου. Παραμένει ερωτευμένη και παθιασμένη μαζί του, στηρίζοντας αδιαμαρτύρητα τις ιδιοτροπίες του, από την αναζήτηση θησαυρών με ανιχνευτή μετάλλων μέχρι το ψαράδικό τους, που ανοίγουν καθημερινά στις 04:30 το πρωί. Έχει στο DNA της τον τζόγο και το ρίσκο, κάτι που τη καθόρισε από πολύ νέα. Σέβεται τις επιλογές της κόρης της Μιχαέλας, ενώ τη βαραίνει μόνο ο αποχωρισμός από την αγαπημένη της φίλη Χαρίκλεια. Μότο της: «Πάρε με θε μου πάρε…Αλέκο δεν λέω εσένα θεό μου… Κάτω τα χέρια σου»
Κώστας Κόκλας
Ο Αλέκος, ο δασκαλάκος με τη χρυσή καρδιά, μεγάλωσε με τις συμβουλές του καπετάνιου πατέρα του: «μια γυναίκα μάς αναλογεί και η μοίρα θα τη φέρει». Την βρήκε στο πρόσωπο της Ρόδως, που γνώρισε στο Ρέθυμνο και τον κέρδισε με την ομορφιά και το θάρρος της. Τρυφερός, ρομαντικός και θερμόαιμος, στηρίζει πάντα τη γυναίκα και τις κόρες του. Αγαπητός σε όλους, σπεύδει να λύσει κάθε διαμάχη, αφήνοντας το ψαράδικο στα χέρια της Ρόδως. Μότο του: όταν δεν λέει μαντινάδες (κυρίως hand made) είναι «θησαυρέ μου..» και «Είναι η αγάπη που κάνει τον κόσμο να γυρίζει»
Γιώργος Χριστοδούλου
Ο Πάρις, το άλλοτε σεμνό και φοβικό παιδί-στόχος των bullyδων, έχει μεταμορφωθεί σε έναν γοητευτικό, σίγουρο και κομψό άνδρα. Το ΝΕΕDS το βλέπει όχι μόνον ως πηγή πλούτου και φήμης αλλά ως κοινωνική προσφορά. Αφανής φιλάνθρωπος, με αστείρευτες ιδέες και στοχοπροσήλωση, επιβάλλεται με αυτοπεποίθηση, αναλαμβάνοντας πάντα την ευθύνη. Πίσω όμως από τη λαμπερή εικόνα κρύβεται μοναξιά, αστάθεια και ψυχικό κενό. Ο χωρισμός του με τη Μιχαέλα τον έκανε να αποφεύγει τις σχέσεις. Μότο του: «Όλα είναι υπό έλεγχο…» Αμ δε…
Πέτρος Σκαρμέας
Ο Απόλλωνας, ο μεγάλος αδελφός του Πάρι, σπούδασε νομικά στην Κομοτηνή με ίδια μέσα, αφού τα οικονομικά της οικογένειας δεν επέτρεπαν την υποστήριξή του. Για εκείνον, ο Πάρις υπήρξε πάντα ο μικρός του γιος και τον ρόλο αυτόν δεν τον εγκατέλειψε ποτέ. Εργάστηκε στη ελληνική πρεσβεία μιας αμερικάνικης μητρόπολης, προσπαθώντας να ξεχάσει τον ανεκπλήρωτο έρωτά του με την Ελισάβετ, αδελφή της Μιχαέλας. Δεμένος με τη μητέρα του, παραμένει φωνή λογικής και ειρηνοποιός, συχνά εις βάρος του εαυτού του. Μότο του: «Ο Νώε έφτιαξε την Κιβωτό πριν αρχίσει να βρέχει»
Μίρκα Παπακωνσταντίνου
Η Χαρίκλεια, Πατρινιά, καπάτσα και καλλονή στα νιάτα της, κέρδισε από νωρίς την οικονομική της ανεξαρτησία αλλά και το δικαίωμα να διαλέγει πού θα ‘ναι, με ποιον και γιατί. Ένιωθε την Πάτρα φυλακή, μέχρι εκείνη τη μοιραία νύχτα στα Μπουρμπούλια, όπου γνώρισε τον πλωτάρχη που της έκλεψε την καρδιά. Το «όνειρο» όμως κράτησε πέντε μήνες, μέχρι που ανακάλυψε ότι ήταν παντρεμένος. Το αγαθό κορίτσι ξύπνησε σε μια νύχτα! Στο πρόσωπο του Φώτη, του άντρα της, αφεντικό εργολάβος, βρήκε τη βολική λύση. Έκανε δυο παιδιά και έζησε μια άνετη ζωή. Μότο της: «Κούκος μονός θα μείνει το μπακανιάρικο… Θα το πάθω το εγκεφαλικό»
Ντόρα Μακρυγιάννη
Η Νάταλι Σωτηρίου είναι ένα πλουσιοκόριτσο των βορείων προαστίων, μεγαλωμένο σαν πριγκίπισσα, που ποτέ δεν έμαθε το «όχι». Κομψή, υπερκαταναλωτική και παθιασμένη με τα ζώα, τη μόδα και τα ταξίδια. Για χρόνια σπούδαζε στο εξωτερικό, αναζητώντας τον τέλειο άνδρα, αλλά μόνο απογοητεύσεις γνώρισε. Στη Ν. Υόρκη γνώρισε τον Πάρι και ανακάλυψε στο πρόσωπό του κάτι μοναδικό. Επιστρέφοντας, γίνεται φίλη και μέντοράς του και τελικά η «σιδηρά κυρία» της εταιρίας NEEDS. Μότο της: «Κι όσο δεν μπορώ τα διλήμματα…»
Ίαν Στρατής
Ο Ερρίκος μεγάλωσε στη σκιά της αδελφής του, χωρίς όμως ποτέ να ενοχλείτε γι’ αυτό, αφού τη θαύμαζε και τη ζήλευε καλοπροαίρετα. Κλειστός χαρακτήρας, έφυγε στο εξωτερικό για σπουδές, κόντρα στις αντιρρήσεις του πατέρα του. Επιστρέφοντας ονειρεύτηκε ένα δικό του στούντιο, αλλά δέχτηκε να εργαστεί πρώτα στη NEEDS. Ξεκίνησε ως συνθέτης και μουσικός επιμελητής και γρήγορα έγινε Social Media Manager. Εκεί γνώρισε τη Μιχαέλα, που έγινε η μούσα και φίλη του. Μότο του: «Εγώ μιλώ με τα τραγούδια μου»
Τζίνη Παπαδοπούλου
Η Κατερίνα Λινάρδου-Σωτηρίου, η «απόλυτη κυρία», μεγάλωσε σαν αρχόντισσα, μοναχοκόρη του βασιλιά του τσιμέντου, Μηνά Λινάρδου. Σε μια φιλελεύθερη και αρμονική οικογένεια, έμαθε να ζει με αξίες. Ο Τάσος, με γλυκόλογα και ψεύτικη σεμνότητα ζήτησε το χέρι της. Για χάρη του πατέρα της που πέθαινε, δέχτηκε πιστεύοντας πως θα είναι προστατευμένη. Σύντομα όμως ανακάλυψε ότι είχε κληρονομήσει, όχι μόνο την αγαθότητα του πατέρα της αλλά και την αφέλειά του. Μότο της: Δεν θα μ’ αλλάξει κανένας. Μάτωσα για να φτάσω να με καμαρώνω.
Γιάννης Ζουγανέλης (πατέρας της Νάταλι & του Ερρίκου)
Ο Τάσος Σωτηρίου, πλούσιος δεύτερης γενιάς, γαλουχήθηκε από τον σκληρό πατέρα του και έγινε αδίστακτος φραγκοφονιάς, που δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα για περισσότερη εξουσία και πλούτο. Έμαθε να καταστρέφει ζωές, ακόμα και της ίδιας του της γυναίκας, και να μην εμπιστεύεται κανέναν. Μισογύνης, με εξαίρεση την κόρη του Νάταλι, αδιαφορεί για την τέχνη, εκτός αν αποφέρει κέρδος. Παντρεύτηκε την Κατερίνα, κόρη ανταγωνιστή του πατέρα του, με σκοπό να ενωθούν οι περιουσίες. Μότο του: «Πιτσιρίκα πιτσιρίκα ότι έψαχνα σε σένα βρήκα…
Πάρις Θωμόπουλος
Ο Τζόνι, άνθρωπος λιγομίλητος, ζει με το δόγμα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Ικαριώτης στην καταγωγή, γεννήθηκε μέσα στη θάλασσα, όπου νιώθει στο στοιχείο του. Η μητέρα του τον φώναζε «Καρχαρία». Καυγατζής, αψής και παρορμητικός, αλλά ποτέ αχάριστος. Ονειρευόταν να γίνει μποξέρ, ταξίδεψε στην Αμερική και δέθηκε με τον Πάρι, για τον οποίο θα έφτανε στα άκρα. Τον αποκαλούν «Σκιά», γιατί εμφανίζεται εκεί που δεν το περιμένεις. Με τη Μιχαέλα θα ζήσει συγκρούσεις αλλά θα γίνει ο πιο απρόσμενος προστάτης της. Μότο του: «Δεν υπάρχει αυτό» … Που καταφέρνει και το κολλάει παντού
Μαρία Κωνσταντάκη
Η Σωτηρία, γνωστή ως Ντιέγκο Διαμαντίδου, πήρε το αλλόκοτο παρατσούκλι της από τον πατέρα της, που ονειρευόταν γιο ποδοσφαιριστή – και τυχαία γεννήθηκε την ίδια μέρα με τον Μαραντόνα. Δεν έπαιξε ποτέ με κούκλες, μόνο με μπάλα και επικαλαμίδες. Γιατρός σήμερα, γνώρισε τον Πάρι και ανέπτυξε μαζί του μια στενή, σχεδόν αδελφική σχέση. Σέξι και επιθυμητή, αλλά χωρίς σταθερές σχέσεις, έχει ως κρυφό πόθο τον Τζόνι. Μότο της: «στον καναπέ σου ή στον καναπέ μου!» Αλλά για όλα τα άλλα και όλους τους άλλους το «δεν έχεις σωτηρία εσύ» ούτε 10 Γιάλομ δεν σε σώνουν.
Παναγιώτα Βιτετζάκη
Η Νίκη, η «κόρη» της Ρόδως και κολλητή της Μιχαέλας, είναι η πιο αθυρόστομη και τολμηρή της παρέας. Με σέξι στυλ και αναπάντεχη συμπεριφορά, την οποία πολλοί παρεξηγούν, αλλά η ίδια είναι μία συνειδητοποιημένη γυναίκα που αναζητά μια σχέση στέρεη με κύρια χαρακτηριστικά: τον σεβασμό και τη αλληλεκτίμηση. Ευφυής και πολυμήχανη, πάντα βρίσκει τη λύση, ενώ το μπαράκι της, το Mare Nostrum, είναι ένα καλόγουστο στέκι. Μότο της: Όποιος με κοιτάξει από το λαιμό και πάνω έχει ελπίδες.
Ελένη Φιλίνη
Η Φιλιώ, συγκροτημένη, σοβαρή και αξιοπρεπής, μαράζωσε όταν απομακρύνθηκε από τη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι. Όταν χήρεψε, πούλησε τα πάντα και πήγε στην Αθήνα, να ζήσει με την αδελφή και τα ανίψια της.
Επεισόδιο 29
Ο Απόλλωνας συνέρχεται στο σπίτι της Ντιέγκο, με τον Τζόνι και τον Μάνο να προσπαθούν να μάθουν ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση, ενώ η Στέλλα δίνει εντολές να «τελειώσει η δουλειά». Η Μιχαέλα, χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει, του στέλνει μήνυμα ευγνωμοσύνης, την ώρα που η Τίνα επανεμφανίζεται με διάθεση για πόλεμο και φέρνει τον Τάσο στα όριά του. Η Νάταλι και ο Ερρίκος μπλέκουν ανάμεσα σε υποψίες και επαγγελματικές εντάσεις, ενώ η Δώρα κουτσομπολεύει την κατάσταση με τον Ίωνα, που δείχνει να έχει άλλα ενδιαφέροντα. Η Ρόδω, με τη βοήθεια της Δώρο A.I., αναζητά στοιχεία για τον Ερρίκο. Ο Πάρις επιστρέφει σπίτι και βρίσκει τη Φιλιώ έτοιμη να εκραγεί, ενώ ο Γκίκας και ο Μάκης φέρνουν άλλη μια παρτίδα φασαρίας στο σαλόνι. Η Ελισάβετ συμμαχεί με τη Ρόδω για να παρακολουθήσουν τη Μιχαέλα. Στο τέλος, ένα μήνυμα φτάνει στα χέρια του Απόλλωνα και τον κάνει να καταλάβει πως ο στόχος της επίθεσης δεν ήταν άλλος από τον ίδιο.
Επεισόδιο 30
Η Μιχαέλα ξυπνά γεμάτη ενέργεια και ετοιμάζεται για μια μέρα που όλα φαίνονται να αλλάζουν. Η Ρόδω και η Ελισάβετ στήνουν «αυτί», ενώ ο Αλέκος παραδίνεται στη μελαγχολία του. Στο σπίτι της Χαρίκλειας, ο Πάρις φεύγει για «δουλειά» υπό το βλέμμα της μητέρας του, ενώ ο Γκίκας και ο Μάκης μπαίνουν με τα δικά τους σχέδια και μπερδεύουν τη Φιλιώ. Στο σπίτι των Σωτηρίου, η Κατερίνα και ο Τάσος έρχονται πιο κοντά, με τη Νάταλι και τον Ερρίκο να παρακολουθούν… αποσβολωμένοι. Η Χαρίκλεια αναγκάζεται να πάει εκδρομή… ενώ ο Τζόνι φροντίζει τον Απόλλωνα, που αναρωτιέται τι πραγματικά ετοιμάζει ο Πάρις. Η Στέλλα παγιδεύεται ανάμεσα στον παράνομο δεσμό και τον άντρα της, ενώ η Ντιέγκο περνά το προσωπικό της «καθαρτήριο». Στο ψαράδικο, η Ρόδω, η Ελισάβετ και η Δώρο A.I. καταστρώνουν νέο «τεχνητό» σχέδιο προώθησης της Μιχαέλας. Στην εταιρεία, η Νάταλι πιάνει τον Ίωνα να τοποθετεί κάτι κάτω από την καρέκλα της — η χημεία ανάμεσά τους γίνεται απρόσμενη, αλλά ένα τηλεφώνημα ανατρέπει τα πάντα. Ο Αλέκος δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι κάτι επικίνδυνο πλησιάζει.
Eπεισόδιο 31
Η Μιχαέλα φορά ξανά το παλιό της μενταγιόν, πιστεύοντας πως τη «φυλάει» από όσα νιώθει να την απειλούν. Ο Αλέκος εμφανίζεται στην παραλία, συντετριμμένος, και η Μιχαέλα τον βρίσκει για να τον σηκώσει ξανά στα πόδια. Στο σπίτι των Σωτηρίου, η Κατερίνα παίζει επικίνδυνο παιχνίδι με τον Τάσο, που καταρρέει από τον «εξωτικό καφέ» της. Η Φιλιώ προσπαθεί να ξυπνήσει τον εξαντλημένο Πάρι, την ώρα που ο Γκίκας και ο Μάκης ετοιμάζονται για νέα εισβολή στο σπίτι. Ο Τζόνι ερευνά την υπόθεση της επίθεσης και προειδοποιεί τον Απόλλωνα να μείνει κρυμμένος, ενώ η Χαρίκλεια οργανώνει «πανηγύρι καρυδόπιτας». Η Ντιέγκο, απογοητευμένη, κάνει έναν απολογισμό ζωής στο γήπεδο. Στην εταιρεία, ο Ερρίκος και η Νάταλι δουλεύουν πυρετωδώς πάνω στη νέα δημιουργία, ενώ η Μιχαέλα επιστρέφει, προκαλώντας ηλεκτρισμό και παρεξηγήσεις με τη Δώρα. Εκείνη που μετατρέπεται απρόσμενα σε θαυμάστριά της και ο Ίωνας προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες μέσα στο χάος. Η Ρόδω και ο Αλέκος βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι με τη συναισθηματική ένταση και τη ζήλια. Η Μιχαέλα σε μια βραδιά διασκέδασης με τις φίλες της, καταλήγει λίγο διαφορετικά απ’ ότι περίμενε. Κι όταν το κινητό της πέφτει, κανείς δεν φαντάζεται τι ακριβώς θα ακολουθήσει.