Ο Πέδρο ζει για το ποδόσφαιρο. Παρακολουθεί αγώνες παντού και πάντα, αδιαφορώντας για ομάδες ή σύνορα. Παντρεμένος με τη Βερόνικα και πατέρας δύο εφήβων, βλέπει την εμμονή του να κυριεύει τη ζωή του και να απειλεί τις σχέσεις με την οικογένειά του.
Ο Πέδρο, διευθυντής τηλεφωνικού κέντρου σε μια σημαντική εταιρεία ιατρικών υπηρεσιών, είναι οπαδός του ποδοσφαίρου, ανεξάρτητα από την ομάδα, τη φανέλα, το πρωτάθλημα ή την εθνικότητα.
Παρακολουθεί ποδόσφαιρο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, στο σπίτι, στη δουλειά, ακόμα και τα σαββατοκύριακα. Είναι παντρεμένος με τη Βερόνικα εδώ και είκοσι χρόνια και έχουν δύο έφηβες κόρες. Η εμμονή του ωστόσο άρχισε σταδιακά να κυριαρχεί σε όλη του τη ζωή και κυρίως, στους αγαπημένους του.