Η Ψυχολόγος, Aν. Καθηγήτρια ΑΠΘ, Εύχαρις Παναγοπούλου, σε μια Ανοιχτή Ψυχοθεραπευτική Συνεδρία με τίτλο “Παιδεύουσι Τέκνα;” που θα πραγματοποιηθεί στο Βασιλικό Θέατρο, στις 14 Απριλίου στις 20:00 συζητά με την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) και τον Σπύρο (Γιώργος Μπένος) και καθοδηγεί το κοινό σε ένα μοναδικό ταξίδι. Πόσο ξεφεύγουμε τελικά από τα παιδικά μας τραύματα; Μήπως τελικά γινόμαστε οι γονείς, που ως παιδιά απορρίψαμε;
Το ταξίδι πλαισιώνεται από θεατρική αφήγηση, μουσική και χορό, συνθέτοντας έτσι την Πολιτιστική Ψυχοθεραπεία, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Μέσα από το συνδυασμό ψυχοθεραπείας, θεάτρου, μουσικής και χορού, το κοινό συμμετέχει χωρίς να εκτίθεται, ταυτίζεται, ψυχαγωγείται και ανακαλύπτει.
Η εκδήλωση “Παιδεύουσι Τέκνα;” διοργανώνεται από το Κέντρο Επιστήμης Τέχνης και Οικογένειας “ΣΥΖΕΥΞΗ”, το Π.Μ.Σ. “Εφαρμογές της Ψυχολογίας στην Υγεία” του Τμήματος Ιατρικής Α.Π.Θ., σε συνεργασία με το Κ.Θ.Β.Ε. και με τη στήριξη της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας.
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΡΤ3, 95,8FM