ΕΡΤ3 ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: «Η Μητέρα του Σταθμού» Πρώτη Προβολή | 29/11

ΕΡΤ3 ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: «Η Μητέρα του Σταθμού» Α΄ Τηλεοπτική Μετάδοση Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, στις 23:00

Το ντοκιμαντέρ, ελληνικής παραγωγής 2022, «Η Μητέρα του Σταθμού» θα προβάλει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση η ΕΡΤ3 την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, στις 23:00.

Το ντοκιμαντέρ «Η μητέρα του Σταθμού» ακολουθεί την ζωή εκείνων των γυναικών που από τη δεκαετία του ’60 έως το 1973 μετανάστευσαν στη Γερμανία. Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος έριξε την σκιά του όχι μόνο στην ευρωπαϊκή αλλά και στην ελληνική ιστορία. Για την Ελλάδα σήμαινε τη μεγάλη έξοδο από τα χωριά στην ξενιτιά.

Σκηνοθεσία: Κωστούλα Τωμαδάκη Σενάριο: Κωστούλα Τωμαδάκη Διεύθυνση φωτογραφίας: Κατερίνα Μαραγκουδάκη Μοντάζ: Στέλιος Τατάκης Ήχος: Μάνος Ηρακλής Μουσική: Δημήτρης Μαραμής Παραγωγή: Vox Documentaries Παραγωγοί: Τζίνα Πετροπούλου Συμπαραγωγή: ΕΚΚ, ΕΡΤ