Η ΕΡΤ έχει τη χαρά να ανακοινώσει ότι σε συνεργασία με τη Samsung Hellas λύθηκε το τεχνικό πρόβλημα που υπήρχε και δεν επέτρεπε σε αρκετά μοντέλα τηλεοράσεων της συγκεκριμένης εταιρείας την πρόσβαση στην πλατφόρμα ERTFLIX.

Από σήμερα, μάλιστα, όλοι οι κάτοχοι τηλεοράσεων Samsung της τελευταίας 5ετίας (μοντέλα Smart 2016-2020) μπορούν πολύ εύκολα να κατεβάσουν τη νέα εφαρμογή ERTFLIX, που ετοίμασαν οι τεχνικοί της ΕΡΤ. Το μόνο που χρειάζεται είναι η τηλεόρασή τους να είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

Για τη διευκόλυνση όσων έχουν τηλεοράσεις Samsung, η ΕΡΤ ετοίμασε ένα μικρό βίντεο που εξηγεί με πολύ απλά βήματα πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση στο ERTFLIX για να δείτε –εννοείται χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση– το πλούσιο περιεχόμενο της νέας πλατφόρμας.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι ανάλογη εφαρμογή του ERTFLIX υπάρχει ήδη, τόσο για τις android συσκευές (tablets, κινητά, android boxes) όσο και για τις συσκευές iOS (iphone, ipad κ.λπ.), αρκεί και μόνον να αναζητήσετε το ΕRTFLIX είτε στο playstore είτε στο appstore.

Μοιράσου το άρθρο: