Ο Μανώλης Μητσιάς και η Ελένη Τσαλιγοπούλου είναι οι καλεσμένοι της Λένας Αρώνη στην εκπομπή «Art Week», που μεταδίδεται την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 20:00 στην ΕΡΤ2.

Λένα Αρώνη συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά τις συναντήσεις της με καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες από τους χώρους των Γραμμάτων και των Τεχνών: θέατρο, κινηματογράφο, εικαστικά, μουσική, χορό, βιβλίο.

«Μανώλης Μητσιάς, Ελένη Τσαλιγοπούλου»

Μία εκπομπή γεμάτη από υπέροχες μουσικές και αγαπημένα τραγούδια. Ειδικότερα, ο Μανώλης Μητσιάς μοιράζει απλόχερα την τρυφερότητα, τη σεμνότητα και το σεβασμό του για την τέχνη του, τους δασκάλους του και το δώρο της ζωής. Μιλάει στη Λένα Αρώνη για τον Γκάτσο, τον Χατζιδάκι, την περιπέτεια της υγείας του, την οικογένειά του και για τις εμφανίσεις του στο Άλσος με γενικό τίτλο «50 χρόνια χρυσάφι».

Στη συνέχεια, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, πηγαία, πληθωρική και αυθόρμητη, όπως πάντα, μοιράζεται μουσικές, αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία και ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στη μουσική σκηνή Πειραιώς 131.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.
Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας.

 

Μοιράσου το άρθρο: