ΕΡΤ2 - Τροποποίηση προγράμματος
ΣΑΒΒΑΤΟ 27/9/2025
Ελάτε να συναντήσουμε τον τηλεοπτικό παρουσιαστή και αγρότη Τζίμι Ντόχερτι και τη συγγραφέα γαστρονομίας και τηλεοπτική σεφ Σίβι Ραμουτάρ στο αγρόκτημα του Τζίμι στο Σάφολκ, για νόστιμο φαγητό, υπέροχα κοκτέιλ, έξυπνες κατασκευές, γνωριμία με τα ζώα και την αγροτική ζωή.
Ο Τζίμι και η Σίβι ετοιμάζουν ένα ή δύο νόστιμα γεύματα στην εξωτερική τους κουζίνα, δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στις χειροτεχνίες και συνομιλούν σε κάθε επεισόδιο με μια διαφορετική διασημότητα, μαθαίνοντας για τον κόσμο της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού.
Επίσης, ο Τζίμι προσφέρει μια μοναδική ματιά στα παρασκήνια της ζωής των ζώων στο Πάρκο Άγριας Ζωής του, ενώ η Σίβι εξερευνά την περιοχή συναντώντας σπουδαίους χαρακτήρες με ιστορίες να διηγηθούν και δεξιότητες να μοιραστούν.
Eπεισόδιο 4ο: «G4»
Ο Τζίμι και η Σίβι υποδέχονται τους G4, το συγκρότημα που κάνει θραύση. Ενώνουν τις δυνάμεις τους με την ομάδα για να απολαύσουν τα πρωινά μπουρίτος της Σίβι — το πικάντικο ξεκίνημα της ημέρας! Ο Τζίμι ετοιμάζει ένα γεύμα για τον Ντιέγκο, τον αρκούδο, έναν από τους νεότερους κατοίκους του Πάρκου Άγριας Ζωής. Ο σχεδιαστής και ανακυκλωτής Μαξ ΜακΜέρντο περνάει για να δείξει στους δύο φίλους πώς να φτιάξουν ένα απλό καλαθάκι για εργαλεία ή μπαχαρικά. Η Σίβι μαζεύει μια τοπική λιχουδιά, στρείδια, ακριβώς κάτω από το ποτάμι της φάρμας, πριν ετοιμάσει ένα κοκτέιλ για τα αγόρια — μια κανάτα με σαγκρία ροδάκινο! Η Σίβι ολοκληρώνει την εκπομπή με μια γεύση καλοκαιριού: ψητό ανανά με παγωτό και σάλτσα βουτύρου από ρούμι.