«Περίπατοι στη Βρετανία με την Τζούλια Μπράντμπερι» (Best Britain’s Outdoors with Julia Bradbury)
Ο δεύτερος κύκλος της συναρπαστικής σειράς ντοκιμαντέρ σε Α′ τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2
Ημερομηνίες μετάδοσης: Από την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 έως και την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 (εκτός Σαββατοκύριακου), στις 16:00
Το πάθος της για το περπάτημα μεταφέρει στη μικρή οθόνη η Τζούλια Μπράντμπερι, εξερευνώντας μερικά από τα πιο αξιόλογα περιπατητικά μονοπάτια στη Βρετανία και αποκαλύπτοντας εκπληκτικά τοπία και κρυφές ομορφιές κάθε περιοχής, μέσα από τη νέα συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ «Περίπατοι στη Βρετανία με την Τζούλια Μπράντμπερι» (Best Britain's Outdoors with Julia Bradbury), παραγωγής Αγγλίας 2017.
Τα έξι επεισόδια του δεύτερου κύκλου της συναρπαστικής σειράς ντοκιμαντέρ θα απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ2, από την Παρασκευή 18 Μαρτίου έως και την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 (εκτός Σαββατοκύριακου), στις 16:00.
Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, στις 16:00
Eπεισόδιο 1ο: «Ακτές» (Coastal Walk: Old Harry Rocks, Dorset)
Μια μοναδική περιήγηση στους βράχους Ολντ Χάρι, ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της Τζουράσικ Κόουστ, στο Ντόρσετ της Βρετανίας. Μέσα από αυτή τη διαδρομή, γνωρίζουμε ένα εξαιρετικό κομμάτι των βρετανικών ακτογραμμών.
Eπεισόδιο 2ο: «Λόφοι» (Fell Walk: Pen-Y-Ghent, Yorkshire)
Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022, στις 16:00
Eπεισόδιο 3ο: «Λοχ Λόμοντ, Σκοτία» (Lakeside Walk: Loch Lomond, Scotland)
Eπεισόδιο 4ο: «Ύπαιθρος, Τσέσερ» (Countryside Walk: Sandstone Trail, Cheshire)
Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 22 Μαρτίου 2022, στις 16:00
Eπεισόδιο 5ο: «Ντέβον» (River Walk: Exmoor, Devon)
Eπεισόδιο 6ο (τελευταίο): «Νησιά Λάξεϊ, Νήσος του Μαν» (Island Walk: Laxey, Isle of Man)
Η Τζούλια καταφέρνει να συνδυάσει τρεις περιπατητικές διαδρομές σ’ έναν μόνο περίπατο: ξεκινάει με τον περίπατο δίπλα στο ποτάμι στη μυστηριώδη στενή κοιλάδα Ντουν Γκλεν, μέχρι την εκπληκτική ακτή της Θάλασσας της Ιρλανδίας. Έπειτα, αποκαλύπτει έναν μαγευτικό περίπατο στην κοιλάδα του Λάξεϊ, για να εξερευνήσει την εξορυκτική παράδοσή της και να ανέβει στον ψηλότερο υδροτροχό στον κόσμο.
Σε ίση απόσταση μεταξύ Αγγλίας, Ιρλανδίας, Σκοτίας και Ουαλίας, μία υπέροχη ημέρα με καθαρό ουρανό, η Νήσος του Μαν προσφέρει θέα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Τζούλια μάς οδηγεί στην κορυφή του βουνού Σνέιφελ, για να μοιραστεί μαζί μας αυτό το υπέροχο θέαμα. Υπάρχουν πολλά να δεις σ' αυτόν τον περίπατο σ’ ένα νησί πλάτους μόλις 16 χιλιομέτρων και μήκους 64,5 χιλιομέτρων: από αρχαίες νεολιθικές τοποθεσίες και οχυρά των Βίκινγκς μέχρι ατμομηχανές, ορεινούς σιδηρόδρομους και δεκάδες φυσικά μονοπάτια.