ΕΡΤnews Radio 105,8: Ο Γρηγόρης Καραντινάκης και ο Δημήτρης Αποστόλου στην εκπομπή «Να παίζουν τα ραδιόφωνα» με την Ντέπυ Γκολεμά | Σάββατο 27.09.2025

ΕΡΤnews Radio 105,8

Ο Γρηγόρης Καραντινάκης και ο Δημήτρης Αποστόλου

στην εκπομπή «Να παίζουν τα ραδιόφωνα» με την Ντέπυ Γκολεμά

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2025, στις 13:00

Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, στη 1 το μεσημέρι,  στην εκπομπή του EΡΤnews radio 105,8 «Να παίζουν τα ραδιόφωνα», η Ντέπυ Γκολεμά συζητά με τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη για τον νέο κύκλο επεισοδίων της κοινωνικής - αστυνομικής σειράς «Το δίχτυ», που δημιούργησε ο σπουδαίος Μανούσος Μανουσάκης και μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 22:15 από την ΕΡΤ1. Επίσης, η Ντέπυ Γκολεμά συνομιλεί τηλεφωνικά με την πρωταγωνίστρια της σειράς Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. 

Ακόμη, ο  Γρηγόρης Καραντινάκης  μιλάει για την νέα του σκηνοθετική δημιουργία,  την ανατρεπτική κωμική σειρά «Καλά θα πάει κι αυτό», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 22:45. Ακόμη, φιλοξενείται ο σεναριογράφος της σειράς  Δημήτρης Αποστόλου,  και η πρωταγωνίστρια Κωνσταντίνα Κλαψινού.

Info

ΕΡΤnews radio 105,8
«Να παίζουν τα ραδιόφωνα» με την Ντέπυ Γκολεμά
Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2025, στις 13:00

Διαδικτυακά η εκπομπή μεταδίδεται απευθείας από το ertecho.gr