Καλεσμένοι της Λένας Αρώνη στην εκπομπή της  ΕΡΤ2, «Art Week», την Πέμπτη 12 Μαρτίου, στις 21:00, είναι ο σκηνοθέτης Μιχαήλ Μαρμαρινός, η τραγουδοποιός Μαρίζα Ρίζου και η ηθοποιός Μαρία Κίτσου.

Με αφορμή την παράσταση «Κομμώτριες/Μεταπολίτευση»,  η Λένα Αρώνη συζητάει με τον διακεκριμένο σκηνοθέτη και ηθοποιό για το πώς δημιουργήθηκε αυτή η παράσταση, για την καριέρα του στο εξωτερικό, για την ανασφάλεια που τον διέπει σε κάθε του βήμα, καθώς και για τις στιγμές που βιώνει στην προσωπική του ζωή ως μπαμπάς.

Στη συνέχεια, η Λένα Αρώνη μιλάει με την ανερχόμενη τραγουδοποιό Μαρίζα Ρίζου για τον καινούργιο της δίσκο «Πόσο βλάκας» αλλά και για τα live της στον Σταυρό του Νότου.

Η Μαρία Κίτσου είναι η επόμενη προσκεκλημένη της Λένας. Η Μαρία μοιράζεται την αγωνία της για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο «Μάκμπεθ» σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Λιγνάδη, μιλάει για την επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα που βιώνει φέτος με τη σειρά «Άγριες μέλισσες» και θυμάται τα παιδικά της χρόνια και πώς αυτά τη διαμόρφωσαν.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας

Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας

 

Μοιράσου το άρθρο: