Κυριακή του Πάσχα – Τέσσσσερεις…μετά τις 12

Στο πλαίσιο του εορτασμού του Πάσχα, το Αρχείο της ΕΡΤ ψηφιοποίησε και παρουσιάζει το εορταστικό πασχαλινό πρόγραμμα:

ΤΕΣΣΣΣΕΡΕΙΣ… ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12

(video)

Πρόκειται για το μουσικό πρόγραμμα από το κέντρο διασκέδασης «ΖΥΓΟΣ» με τους Λουκιανό Κηλαηδόνη, Γιάννη Μηλιώκα, Αφροδίτη Μάνου και Μαργαρίτα Ζορμπαλά. Η εκπομπή προβλήθηκε στις 6 Απριλίου 1991, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου αμέσως μετά την Ανάσταση.

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος οι τραγουδιστές ερμηνεύουν παλιές και νέες επιτυχίες τους και στο δεύτερο μέρος παρουσιάζουν μαζί δημοφιλή τραγούδια και παλιές επιτυχίες από το ρεπερτόριο σπουδαίων μουσικών όπως οι Γιάννης Παπαϊωάννου, Βασίλης Τσιτσάνης, Μιχάλης Σουγιούλ, Άκης Πάνου, Γιώργος Μητσάκης, Γιώργος Μπάτης και Κώστας Γιαννίδης.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης μεταξύ άλλων τραγουδάει «Θα κάτσω σπίτι», «Πόλεμος τώρα»,  «Φταίει ο χοντρός», «Τζιν τζιν τζιν», «Τα θερινά σινεμά», «Ο ύμνος των μαύρων σκυλιών». Ο Γιάννης Μηλιώκας παρουσιάζει τραγούδια του όπως «Γκρέκο Μασκαρά», «Κάπου θα συναντηθούμε», «Κατά Ιωάννην Μ», «Βόλτα σ’ ένα παπούτσι», «Ερωτεύτηκα», «Ποιμενικό ροκ», «Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες». Η Αφροδίτη Μάνου ερμηνεύει τραγούδια της όπως «Αμόρε μίο», «Καιρός για δύο», «Μια παλιοκατίνα», «Η νύχτα», «Νυχτερινή εκπομπή», «Γκάζι – Ταύρος» και «Σκηνή ζηλοτυπίας», ενώ η Μαργαρίτα Ζορμπαλά τραγουδάει «Από πού τηλεφωνάς», «Τα κόκκινα πατίνια», «κάτι γίνεται» και «Περιμένω σινιάλο».

Επίσης τραγουδούν σε ντουέτο οι Μηλιώκας-Ζορμπαλά τα τραγούδια  «Τα μάγια», «Κάπου θα συναντηθούμε», οι Μηλιώκας -Μάνου  το τραγούδι «Ροζ», η Αφροδίτη Μάνου ερμηνεύει μοναδικά το τραγούδι Λουκιανού Κηλαηδόνη «Μια μέρα μιας Μαίρης» και η Μαργαρίτα Ζορμπαλά το ρώσικο τραγούδι «Kalinka”.

Το πρόγραμμα κλείνει με τους τέσσερις μουσικούς να τραγουδούν το «Δεν μας τρομάζουν τα νέα μέτρα».

Έτος Παραγωγής: 1991

Σκηνοθεσία: Γιάννης Θαλάσσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS