Το Διεθνές πολύ-Συνέδριο NANOTEXNOLOGY 2025, που αναδεικνύει κάθε χρόνο την Θεσσαλονίκη ως κόμβο παγκόσμιας Καινοτομίας, Αριστείας και Επιχειρηματικότητας θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 12 Ιουλίου. Όπως και κάθε χρόνο, το ISSON25 γίνεται πόλος έλξης δεκάδων σπουδαστών, φοιτητών και νέων ερευνητών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι εκπαιδεύονται και αποκτούν δεξιότητες από ομιλητές διεθνούς εμβέλειας σε θέματα αιχμής των Νανοτεχνολογιών, Οργανικών Ηλεκτρονικών και Νανοϊατρικής.
Στο Διεθνές Συνέδριο NANOTEXNOLOGY θα συμμετέχουν περισσότεροι από 500 επιστήμονες, εκπρόσωποι ακαδημαϊκών και ερευνητικών φορέων αλλά και εταιρειών υψηλής τεχνολογίας από όλο τον κόσμο.
Εκτός από το Διεθνές Θερινό Σχολείο ISSON25 που διεξάγεται από τις 5 έως και τις 12 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί με την απονομή βραβείων για τους νέους ερευνητές, το NANOTEXNOLOGY 2025 περιλαμβάνει τα διεθνώς αναγνωρισμένα Συνέδρια:
- ISSON25 – Διεθνές Θερινό Σχολείο στις Νανοεπιστήμες, τα Οργανικά Ηλεκτρονικά και τη Νανοϊατρική (5–12 Ιουλίου)
- ISFOE25 – Διεθνές Συμπόσιο Εύκαμπτων Οργανικών Ηλεκτρονικών (7–10 Ιουλίου)
- NN25 – Διεθνές Συνέδριο για τις Νανοεπιστήμες και τη Νανοτεχνολογία (8–11 Ιουλίου)
- AI3D25 – Διεθνές Συνέδριο για Τεχνητή Νοημοσύνη, 3D (Bio) Printing, Smart Industry & Αυτοματισμούς (8–10 Ιουλίου)
- NANOTEXNOLOGY EXPO 2025 (7–11 Ιουλίου)
- NANOTEXNOLOGY 2025 Business Forum (8–10 Ιουλίου)
- Matchmaking Event (B2B) (9 Ιουλίου)
Ακόμη, κατά τη διάρκεια του Πολυσυνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν θεματικά Workshops με παρουσιάσεις που καλύπτουν:
- Workshops for Smart Textiles, Wearables & Internet of Things (IoT)
- Διεθνή Workshops για Αισθητήρες, Βιοαισθητήρες & Βιοηλεκτρονική
- Special Workshop για τα Κέντρα Αριστείας στην Ελλάδα και την Ευρώπη (Πέμπτη 10 Ιουλίου)
- Workshop για την Ανοιχτή Καινοτομία, Standardization & Ψηφιακό Διαβατήριο (Open Innovation, Standardization & Digital Passport) (Δευτέρα 7 Ιουλίου)
Την Τρίτη 8 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η Επίσημη Εναρκτήρια Εκδήλωση του NANOTEXNOLOGY με προσκεκλημένους Plenary ομιλητές δύο διεθνούς φήμης καταξιωμένους ειδικούς οι οποίοι θα παρουσιάσουν σε :
Τον Καθηγητή Donal Bradley, Πρόεδρο του Ερευνητικού Ιδρύματος NEOM στο Πανεπιστήμιο Neom στη Σαουδική Αραβία. Ο Donal Bradley είναι πολυβραβευμένος για την έρευνά του σε μοριακά ηλεκτρονικά υλικά, διατάξεις και διαλυτούς ημιαγωγούς. Ο Donal Bradley θα παρουσιάσει τις καινοτόμες διεργασίες ενίσχυσης οργανικών φωτεινών πηγών που βρίσκουν αμέτρητες εφαρμογές στη καθημερινότητα.
Τον Καθηγητή Yury Gogotsi Διευθυντή του Ινστιτούτου Νανοϋλικών του Πανεπιστημίου Drexel (ΗΠΑ). Ο Gogotsi έχει συμβάλει καθοριστικά μεταξύ άλλων στην ανάπτυξη υλικών για ηλεκτροχημικούς πυκνωτές και στη μελέτη νανοσωλήνων και νανοδιαμαντιών. Ο Yury Gogotsi θα παρουσιάσει τα καινοτόμα νανο-υλικά που αποτελούνται από MXenes και διδιάστατα νανοστρώματα που φέρνουν επανάσταση στη ζωή μας και σε πλήθος εφαρμογών.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΡΤ3, 102FM