ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ…1977

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ

ΑΠ ΤΟ 1977 ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ…

(video)

Σειρά εκπομπών στην οποία ο δημοσιογράφος Φρέντυ Γερμανός, συμπληρώνοντας πορεία 25 χρόνων στην ελληνική τηλεόραση, παρουσιάζει μια ανθολογία από τις παλαιότερες εκπομπές του.

Το συγκεκριμένο-εορταστικό- επεισόδιο μας θυμίζει την εκπομπή του «Πορτραίτου της Πέμπτης» για την Πρωτοχρονιά του 1977, κάνοντας αναδρομή 17 χρόνων.Καλεσμένοι ήταν έξι μεγάλοι κωμικοί ηθοποιοί, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, Γιάννης Γκιωνάκης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Σωτήρης Μουστάκας, Χρόνης Εξαρχάκος και Βασίλης Τσιβιλίκας. Η εκπομπή πλαισιώνεται από πρωτοχρονιάτικα τραγούδια, μνήμες, ευχάριστες στιγμές και βιώματα, περιγράφοντας περιστατικά από παραστάσεις, αλλά και κωμικά θέματα της καθημερινότητας τους.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Φρέντυ Γερμανός δοκιμάζει τους ηθοποιούς σε παιχνίδι, στο οποίο καλούνται να αναγνωρίσουν πρόσωπα από την επικαιρότητα της εποχής από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο, με έπαθλο έναν πίνακα του Μίνωα Αργυράκη. Το παιχνίδι κερδίζει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που με χαρά δέχεται το δώρο του. Στην ευχάριστη συντροφιά φθάνει η Μαρία Ιωαννίδου και ο Βαγγέλης Σειληνός και η εορταστική εκπομπή ολοκληρώνεται με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Έτος παραγωγής: 1994

Σκηνοθετική επιμέλεια: Στέλιος Ράλλης

Δείτε περισσότερα στο http://archive.ert.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS