Στην πολυθρόνα με την Εύχαρις: «…και μία Συγνώμη…»

Στην πολυθρόνα με την Εύχαρις: «…και μία Συγνώμη…»
ΕΡΤ3
Η Ψυχολόγος Εύχαρις Παναγοπούλου καθοδηγεί το κοινό σε ένα ακόμη πολιτιστικά θεραπευτικό ταξίδι με θέμα τη Συγνώμη.
Αναλυτικά Share

Η εκδήλωση «…Και μία Συγνώμη…» που θα γίνει στις 3/11/2025, στις 20:00 στο Βασιλικό Θέατρο, διοργανώνεται από το Κέντρο Επιστήμης Τέχνης, και Οικογένειας, ΣΥΖΕΥΞΗ, και το ΠΜΣ «Εφαρμογές της Ψυχολογίας στην Υγεία» του Τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Η Εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το ΜΑΖΙ, και την υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας.

Σε συνέχεια της μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου της Θεσσαλονίκης, στην Πολιτιστική Ψυχοθεραπεία («Στην πολυθρόνα με την Εύχαρις: Παιδεύουσι Τέκνα» και «Στην πολυθρόνα με την Εύχαρις: Εγώ…ο Μπαμπάς Μου») η Πολυθρόνα με την Εύχαρις επιστρέφει στην Σκηνή του Βασιλικού Θεάτρου, με καλεσμένο τον Μάριο Φραγκούλη. Η Ψυχολόγος Εύχαρις Παναγοπούλου καθοδηγεί το κοινό σε ένα ακόμη πολιτιστικά θεραπευτικό ταξίδι με θέμα τη Συγνώμη:

· Ποιες είναι οι συγνώμες που δεν είπαμε, και αυτές που δεν ακούσαμε;
· Μήπως την μεγαλύτερη συγνώμη την οφείλουμε στον εαυτό μας;

Σταθεροί και νέοι ταλαντούχοι συνεργάτες, με μοτίβα που αγαπήθηκαν και πολλές ανατροπές, 70 άτομα επι σκηνής, σας περιμένουμε για ένα ακόμη ταξίδι αναψυχής, ανακάλυψης και ουσιαστικής σύνδεσης.

Το ταξίδι πλαισιώνεται από θεατρική αφήγηση, μουσική και χορό, συνθέτοντας έτσι την Πολιτιστική Ψυχοθεραπεία, μία μοναδική καινοτόμο προσέγγιση που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο που μας πέρασε, και αγκαλιάστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό από το κοινό της. Μέσα από το συνδυασμό επιστημονικών δεδομένων, ψυχοθεραπείας, και πολιτιστικής δημιουργίας, το κοινό συμμετέχει χωρίς να εκτίθεται, μαθαίνει, ταυτίζεται, ψυχαγωγείται και ανακαλύπτει.

Σκηνοθεσία Αλεξάνδρα Κασιούμη

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΡΤ 3, 95.8FM

Στην πολυθρόνα με την Εύχαρις: «…και μία Συγνώμη…»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ